Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2013-12-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2013-12-29

Na basszus..több, mint 3 hete nem írtam naplót..
Éppenséggel a valamennyire ominózus találkozást Gáborral sem írtam le. Azóta már túl vagyunk a dolgon. Majdnem minden értelemben..

Mostanság, ha volt időm, energiám meg ilyesmi, inkább valami agykikapcsoló tevékenységet végeztem, mint Sims, filmnézés vagy videónézés..
A naplóírás..nem ilyen..az beindítja a gondolatokat, átgondoltat.. Hogy például tehetünk-e róla, hogy ebben az elmúlt több mint 3 hétben csak 3x találkoztunk?!
Meg hogy vajon, ha Lala úgy tervez egy estét, hogy lehet, hogy találkozunk és mégsem úgy alakul, képes lenne-e a tőlem kapott ingében csajozni?!
Nem is tagadom, talán most először igazán..féltékeny voltam..
Ok nélkül vagy sem.. Hát..végül is..csajokkal beszélgettek..meghívták őket szilveszterezni..pfffpfffpfffpfffpfffpfffpfffpfffpfffpfff..
Meg-ő-rü-lök!
Persze, érezzék jól magukat, de hát..jajjjmáááá...
Egyszerűbb lenne összehozni a Jocót valami barátnőmmel.. :D De tényleg..akkor lenne egy normális barátnője és nem járna csajozni..
Csak hát..egyik barátnőm se bukik az ilyen csávókra..jó, izmos, jó, értelmes.. De valahogy..ez a piperkőc dolog nálunk nem dívik..inkább fejen belül, mint kívül legyen minden oké..
Jó, persze, mindenkinek van valami defektje.. De szerintem ez már elsőre lejön, hogy nem..
Meg aztán..mindenki foglalt.. Csak Nóri nem, de ő meg a Jocó...:D:D:D:D Hát azt kábé elképzelni se tudom, ha meg mégis, akkor röhejes..
Nagyon nagyon nagyon mások.. :D
Jó pont csak annyi van, hogy a Jocó ki akart jönni Keszire, hozzánk.. De hát abba belegondolni megint csak röhejes..
Az a baj..hogy Jocó mellé inkább valami agyatlan cicababát tudok elképzelni..azt meg viszont ő nem viselné el.. Lehet amúgy, hogy az a baj, hogy nem nagyon emlékszem a Jocóra, külsőre se, beszélni meg egyáltalán nem beszéltünk, szóval azt se tudom, milyen.. És ezért egy az egyben a Ricsivel azonosítom így fejben.. Ez viszont eleve a "minősíthetetlen" szintre való lesüllyedés.. :D

Szóval..eléggé kínban vagyok Lala miatt. Ugyanis..nem érzem, hogy ő akarja ezt.
Olyan, mintha én lennék a szamár. Pedig nem ezt érdemlem. Én akarom, ő meg csak úgy elvan.
De nem értem igazán, az elején azért látszott rajta némi lelkesedés.. Igazából ha jó hangulatú a randink, nem akarom elrontani, ha meg nem, akkor eleve annyira maga alatt van, hogy nincs értelme felhozni. De ez így nem jó.
Vagy akarja, és akkor érezzem is, vagy ne.
De ez így..hogy vagyunk is meg nem is...
Én meg nem merem felhozni, hogy akkor most mi is van tulajdonképp, mert attól félek, hogy felhúzza magát és elküld a jó büdös francba. Én értem, hogy sok minden más van..tudom, hogy nagyon sz*r, ami van a feleségével és hogy fogalma sincs, mi lesz Marcival és talán ha velem van, ezt kicsit ki tudja kapcsolni..
Ajjhhhh...bárcsak tudnék neki segíteni..de ezen senki nem tud. :( De tényleg..a nő vagy megoldja vagy nem..
Csak szegény Marci...milyen lehet neki.. Szegényke még azt sem érti, mi van, csak random sír az anyja meg ilyenek.. :(

De akárhogy nézem, ez sem indok arra, hogy ezt csinálja velem. Optimális esetben én azért nem probléma vagyok, nem az, akire számíthat, akinek elmondhatja, mi bántja meg effélék. Én csak attól félek, hogy besokall..és inkább sutba dob kettőnket is, mert ő sem így akarja a dolgainkat, de nem tud semmi tenni se ellene, se érte..
Fú, de k*rva rossz ez..
Persze ki tudja, ha nem lenne ez a baj, akkor hogy lennénk..
De azért durva..hogy most újra megpróbáltuk..és a helyzet, válással és mindennel együtt...csak rosszabb..
Ugyanakkor..azért nem kis váltás lenne, ha mondjuk hozzá kerülne a gyerek..rám nem lenne idő, mert mindig ott lenne vele meg fúha...

Lehet jobb is lenne neki most, ha nem lennék..
De ha meg ugye elkezdek..követelőzni..akkor meg tényleg hirtelen problémává avanzsálok..
Nem is értem mit problémázom amúgy..amikor együtt vagyunk, nincs semmi baj, aranyos, puszilgat, ölelget és minden oké. Fel sem merül, hogy baj van. Csak a felszín alatt...van..ami látom, hogy nyomasztja. Amíg velem van, többé kevésbé kikapcsolja, de nem megy teljesen, mindig ott van a háttérben...
És..utána..ha én lemegyek Győrbe.. Akkor mi lesz?
Most is elmentek csajozni..egykönnyen összeszedne mást.. Attól tartok, hogy ugyan valamennyire igen, de annyira nem kötődik hozzám, hogy úgy is velem maradjon.. Ó. B*ssz* m*g......



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat