Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-01-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-01-10

Megint nem a legalkalmasabb időpont ez, de mostanában sosincs olyan, hogy épp alkalmas.. Bennem meg csak gyűlik a feszültség, amit ugyan nem old meg a napló, de segít talán rendszerezni.
Szóval..szokás szerint Lala a bajok forrása. Miért mindig ő, ez olyan uncsi mááá..

Hát szóval..nem változik, nem múlik bennem az az érzés, hogy én csak ideiglenes szerepet játszom jelenleg. Ha még mindig nem biztos bennem, bennünk, akkor mire várok? Lassan 3 hónapja, hogy megcsókoltam először.. mármint másodszor először.. :) Én onnan datálom a kettőnk dolgának újrakezdését. És eleinte volt, hogy hiányoztam neki és mondta is. De most már..nincs. Nincs semmi. Hogy hova lett ő, az, akit szerettem, aki humoros volt, izgató és jó volt vele a világ leghétköznapibb dolga is. Eltűnt. És most..nihil.
És néha elmélázom, ha pedig, előkerül, megvédem..hogy nem, nem, ő akarja ezt, csak fáradt. De néha már magam sem tudom, mit higgyek. Persze hogy az, persze, hogy sokat dolgozik, igen, igen, ez mind igaz, de lehet, hogy magamat is csak hitegetem. Hogy majd elmúlik, majd ha beállt a rendszer, majd ha megvette a lakást, majd, majd, majd...
Nem akar találkozni a barátaimmal, nem akar megismertetni a tesójáékkal. Pedig én nem akarom bántani, én nem akarom elhagyni, én hiszek kettőnkben. És néha arra gondolok, ez nem is nekem szól, hanem mindenkinek vagy bárkinek. Bárkivel így lenne, de ez engem nem vigasztal. Én vagyok a párja, én vagyok ebben a helyzetben, nem érdekel, másokkal milyen lenne..
Utálom, hogy sokszor napokig nincs rá 10 perce, hogy felhívjon. És ez nem csak időhiány, ez érdeklődés hiány is. Máskor meg éjfélkor ír üzenetet, hogy mi van velem, hol vagyok meg ilyenek. A fene érti ezt, hogy egyszer miért ilyen, máskor meg szöges ellentéte.
Most ezzel a jégbáros dologgal buktatott ki.. Hogy ő nem tud jönni. Nem, egyszerűen nem akar. Elfogadom, hogy fáradt, nem azzal van a baj. De hetente 3x találkozni Jocóékkal, arra valahogy van ereje. Nem akar engem? Nem szeret velem lenni? Akkor legyen őszinte..
Amúgy nem is értem, minek irkálok erről. Annyira nyilvánvaló a nem, hogy csak én látom néha a rózsaszín ködben igennek. Persze, csalódást okoztam. De ezt akkor sem érdemlem.
2 hete megint nem láttuk egymást és tegnap is csak megvacsiztunk, aztán annyi. Jó, persze, így is hasfájósan megnevettetett, amire nem mindenki képes.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat