Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-02-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-02-25

Megint elég rég írtam. De annyi minden van, nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjem..
Olyan zavarosak a dolgok. Illetve inkább csak sok. Annyira persze nem bánom..
Mert a fiúkkal is olyan zavarosak még a dolgok és jó lenne, ha ez leülepedne. Persze úgyse fog kiderülni, hogy mit akarok. Mert amit akarok, azt másnak is akarnia kéne, de nem akarja, így aztán csak sodródom, jobb időket várva..

Ja és nincs naptáram se, amit kitöltögethetnék, emlékezetes pillanataim belevésve. Mondjuk olyan marha sok emlékezetes dolog nincs. Talán ma este hoz anyu naptárat. Az jó lenne.

Szóval.. A múlt szombatnál tartottam, de nem sok kedvem van írni róla. Elég volt átélni, hogy ha tényleg így gondolom, akkor most menjek innen és ne is jöjjek vissza többet. Meg a húgom arca. A szemei.
Hát ennyi bőven elég is róla.....
Néha úgy érzem, egy ép eszű ember nem is lenne képes ilyesmire.

Vasárnap meg ő. A széles vállai, a keskeny csípője, a mosolya, a kedvessége... Olyan hülye vagyok, hogy azt mondtam, megjegyzem a honlapot. Meg így utólag..talán a meccses dolgot is mondhattam volna.. Nem tudom.
Próbálok olyasmiket gondolni, hogy ennek így kell lennie meg ha egymásnak szántak minket odafönn, akkor úgyis úgy lesz, de nem nagyon segít.. :/
Persze időm se nagyon lenne rá. Ő meg nem is lenne itt.
Azt hiszem, egy időre eltemetem magamban ezeket az érzéseket. Talán még nem jött el a mi időnk. Még élnünk kell, külön, érezni, tapasztalni, látni..
És majd azután. Talán. Remélem.
Még én is szeretnék menni, látni a világot, dolgozni..
És talán nem is lenne jó akkor együtt lenni. Mert az mindjárt befolyásol. Pedig ez az én életem, magam miatt kell úgy élnem, ahogy. Egyelőre.

Amúgy nincsenek különösebben érdekes dolgok. Dolgozom, gondolkozom, hogy megtegyek-e valamit... :]
Suliba is be-be nézek. Most is épp oda kéne készülődnöm, de úgy döntöttem, szabadnapot veszek ki.
Helyette mosok, rendet rakok, vasalok meg rendbe teszem magam. Amint befejeztem a naplóírást.. :D
Picit várom a jövő hetet. Még nem tudom, mit akarok. De úgyis igen lesz belőle. Csak azt nem tudom, jól teszem-e. Magamnak. De nem tudom erre rá lehet-e jönni. Őszintén szólva..valószínűleg nem lesz jó. Mert újra feléled bennem valami. És lehet, hogy most úgy érzem, könnyű lesz, aztán mégse. De nincs az életemben egyszerűen semmi, a munkán, a sulin és jövő héttől a nyelvsulin kívül. Jövök, megyek, megcsinálom, végighallgatom, aztán hazajövök és ennyi. Mechanikus életet élek, semmi tűz, semmi láng, semmi érzelem. Hmm..milyen sz*rul hangzik... :]

Nem tudom, akarok-e egyáltalán mást. Nyitott lennék-e másra, újra, érzelmekre. Egy részről jó lenne, más részről meg úgy érzem, nem is akarom.

Mindegy.
Voltam dolgozni, 3x, ebből 2x elkéstem.. :/
Volt country management meeting, sok külföldi.
Volt majd meghalós Roland. Ahol Brigi az órát nézi, én meg nem kapok levegőt, aztán felszívom maga, mint Rambo és csinálom... :D:D
És ahogy mindezt előadja. Imádom. Már nem is a teste, hanem a humora, az igazisága. Hogy kedves, vicces..
Nem tudja, hogy szédülök, nem kapok levegőt, mindjárt elájulok vagy hányni fogok.. :D
Hogy lehet az, hogy neki jól áll a Madonna póló és a Sex Pistols is? :D Bár utóbbinál nem annyira bántam volna, ha nincs rajta trikó. Bár az meg nem is lett ő. Nem lett volna jó. Persze, láttunk volna sok mindent, amit senki nem bánt volna, de így az igazi. Hogy nem mutogatja... Cukkkkkkkkorkaaaaaa. :D
Hmm, jó. Gáz vagyok. :D

Csütörtökön meg pénteken dolgoztam. Kezdem megismerni az embereket, eddig mindenki kedves, még azok is, akik elsőre nem is tűntek annyira annak. Zsolt már nem lesz többet, olyan rossz volt ránézni pénteken.. :(
Dávid is már csak a héten van, ő jobban fog hiányozni, mikor már csak az a fura csaj lesz helyette. Az olyan egy savanyú képű, tudálékos egy csaj.. Nem szimpi, na, nem tehetek róla, de nagyon nem az én stílusom. Amit hétfőn a Vikinél csinált a beoktatáson az is nagyon gáz volt. Olyan beképzelt meg lesz*rom stílusú. Nem tudom a többiek hogy fogják bírni, de nekem nem jön be a stílusa, nem is értem, miért épp őt választották ki a 30-ból, főleg hogy egy részét meg se hallgatták.. Tényleg a Niki nem is mutatta meg végül hogy mi jött ki a személyiségtesztemnél. Na, majd holnap megkérdem, ha nem felejtem el.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat