Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Eljegyzem a Creepypastát...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Eljegyzem a Creepypastát...

2014-03-22

Jó... Oké... Örültem... Köszöntem... Ennyi elég is volt. Nem fogok állandóan mindenkinek könyörögni, hogy legalább annyival tiszteljen meg hogy korrekt velem. Inkább eljegyzem a creepypasta.wikia.com-ot, és belökök egy jó korsónyi sert.

Szar az egész. Úgy ahogy van. Értem én, hogy szarságokat csináltam régebben. Értem én, hogy voltak csúnya pillanataim. De hogy valaki arra nem méltat, hogy ha én átszervezem miatta a hetemet, akkor tartja magát a megbeszéltekhez, akkor ott nincsen a továbbiakban miről beszélni. Jó... Akkor nem megyünk Agárdra. Semmi baj. De hogy állandóan keresztül kell húzni mindent, az kedves. "Rosszul lett megszervezve"... Oké. Én már nem lepődöm meg semmin. De ezek után felajánlani olyat, hogy majd a "Tavaszi szünetben találkozunk." Úgy hogy közöltem, hogy 30-án kezdek a melóval, ez egy kissé erős. (Innentől becsülettel törölve egy bekezdés...)

Ha pedig lányok: Igen. Elegem van belőlük. Csak a tapasztalataim alapján EGY SEM korrekt. Ha van kivétel, akkor az ide jöjjön. Itt nem várja:
1. Gecizés
2. Kihasználás
3. Unkorrektség

Úgyhogy lányok: Lesztek szíves nem állandóan a kibaszott egyetemi majmok után rohangászni, akiknek a nagy résznénél úgysem lesztek többek mint egy szaftos kúrás... IDE gyertek, ha valami tartósabbat akartok. Jó... Nem vagyok egy adonisz. Nem vagyok sármőr. De azért... Azért több az értékem annál, minthogy szájbaszarjatok állandóan.

Na, mindenkit üdvöltetek! Faszom az egészbe...

UPDATE: Kurva életbe, ODA! A jó büdös picsaformájú szaros segget, aminek a túróstáskájából lobbanó elefántfasz küszködik a tacskó földet seprő pöcsével! Az a büdös kurva szaros seggembőljött fingott szaros kullancsos dögvész-bántotta higiéniátlan retkes anyját ennek az egész kibaszott szaros ügynek! Nyugtával dicsérem a szarrászopatott porondbafingó utolsó, senkiházi, szaros, fosos, segges napot, amibe beleböffentett a szaros Zirc környéki pajorcsótány, és a békési tehénkacsaember! De akkor is mindenki bekaphatja az angolnát. Mert bele kell ám mindig fingani a nulláslisztbe! Nem telik el úgy nap, hogy ez a szaros banda össze ne fingjon nekem valamit. Legyetek boldogak, és ennek örömére szarjatok ki egy csapat mutáns óriássünt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat