Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-03-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-03-23

Most nézem, futnak itt a reklámok, tök jól ezek a Tchibo-s cuccok.. Kinéztem magamnak egy 3 negyedes szoknyás edzőnadrágot..de lehet mondjuk rajtam hülyén állna..

No mindegy.. Igazán nincs miről írnom, de épp nem kell tanulnom, itthon is max takarítani kéne, de ahhoz nincs kedvem, már majdnem mindent kivasaltam, Gabi ugye nincs Pesten, szóval nincs jobb dolgom, mint írogatni..
Tökre örültem, hogy az első piaci szerkezetek sikerült. Remélem a második is fog..csak időben el kell kezdeni tanulni. Mondjuk nekem gyanús ez a pont 50%, szerintem Ági jószívű volt.. Igaz, hogy azért jól ment, szóval lehet hogy nem kellett hozzá jó szív..

Egyelőre még minden oké így a suliban. Most már csak a munka fronton kéne javítani a dolgokon. Mikor nincs Niki, akkor azért elég gáz még a dolog, bár a lányok most pénteken is nagyon segítőkészek voltak, de én tiszta ideggörcs vagyok, hogy valami rosszul csinálok, nem készülök el időre meg ilyenek. És rájöttem, hogy ez az egész csak a Nikinek jó, neki a napi unalmas rutin szar le van tudva, áttolva ránk. Én nem vagyok csicska. Rájöttem, hogy nem akarom ezt csinálni, nem akarom se elviselni a hülye idegbajos énjét, mikor ideges lesz, se mindenkinek a csicskája lenni. Bár az a baj, ahogy Rolanddal is beszéltük, hogy egy multinál mindenki csak az, egy csavar a gépezetben, ennélfogva pótolható..
Áh, mindegy, ennél azért csak van kreatívabb munka, amitől nem leszek idegbajos és gyomorgörcsös..

Amúgy meg..nincs semmi. Itthon többé kevésbé nyugalom van, Gabival teljes mértékben az van, minden oké múlt péntek óta. Igaz, csütörtök este jól szájba vágtam, de nem direkt volt.. :D Viszont nagyon vicces volt. Azt mondta, most már muszáj gyúrnia, ha ilyen verekedős asszony vagyok.. :D De amúgy nem értem, Lala kb hetente 2x-3x járt edzeni, szedte azt a hülye port (aminek én eleve ellene vagyok..) és semmi nem látszott rajta. Tiszta gebe volt, semmi izom. Gabi meg...tök izmos. Persze, vékony, de széles a válla, tök jól állnak rajta az ingek meg az elegáns cuccok, tök jók a cipői is meg minden. Na mondjuk..ahogy néztem az iwiw-es képeit, ő már jó pár éve is ilyen volt.. Lala meg állandóan rinyált, hogy lement róla az izom, de hát..nem is nagyon volt.. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat