Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-03-25

Rájöttem, hogy mostanság azért is írok naplót, hogy átlássam a dolgokat. Rendszerezni akarok, csak nem is nagyon tudom, mit.. Az érzéseim? Bárcsak annyira egyértelmű lenne.. Ha csak azt nézném, hogy nem akarok kötöttségeket, csak jól érezni magam, biztos jó lenne így..
Bár igaz, nem véletlen tettem ki már oly sok ragaszkodó és állandóan rajtam lógó embert.. Egy idő után iszonyú unalmas, hogy nem kapok levegőt tőlük, nincs időm magamra.. De azért Gabival eléggé nagyon távol állunk ettől.. :/
Jó lenne amúgy, ha lenne egy normális munkám.. Akkor úgy..egyenlőbbnek érezném magam.. Ő szívesen oszt meg velem mindent, egyke létére főleg.. :D De tényleg, de én meg inkább nem eszem este 11-ig.. Hát nem tudom, mi a normális.. Illetve ez így tuti nem, de..ha lenne fizum, akkor azt mondhatnám, menjünk el enni valahova, majd én fizetek.. Na de mondjuk..hova? Gyorsétterem? Az olyan..snassz.. Mi itthonról se nagyon járunk el, még étterembe se, inkább megrendeljük, kihozzák és akkor az teljesen jó.. Persze úgy lenne a legjobb, hogyha vennénk és csinálnék neki kaját.. De az meg mindig idő, ő meg kb nem lát az éhségtől, mire hazaérünk.. És amúgy nem értem, miért akarok én ilyen anyukásan gondoskodni róla, azért van az anyukája.. :)
Ja, a hétfőket viszont meg fogjuk reformálni, semmi értelme, hogy 6-ig benn üljön, inkább húzzon haza. Akkor nem fog nyávogni, hogy éhes, hogy fázik, hogy későn ér haza. Én is nyugodt leszek, bemegyek a Rossmannba nézelődni, ha olyanom van, kisétálok a villamoshoz, zenét hallgatok, a megállóba meg szépen elém jön.. Minden sokkal jobb lesz így..

Beszéltem Brigivel. Kicsit panaszkodtam is, jól esett végre.. :) Hogy valaki nem ugatja le a fejem érte.. Nem úgy, mint Lala. Jó mondjuk ez nagyjából érthető. Illetve nem. Egyáltalán nem. Ha annyira szeretne, nem szakított volna velem. Ez legalább annyira gáz, mint Évi pasija, aki szereti őt, de csajozni akar. F*szfej..
Brigi mondta Ricsinek, hogy volt itt Lala és mondtam neki, hogy majd fel fog hívni valaki, estébé.. És Ricsi mondta, hogy mekkora jó vagyok és hogy jól csinálom.. :D
Jól esett, de mióta vasárnap megírtam, hogy nem akarok én már vele semmit megbeszélni, azért nem érzem jól magam.. Annyiszor eszembe jutnak dolgok, amiket mondott, beszélgetésfoszlányok, viccek. Előttem van az arca, ahogy nevet vagy szomorú.. Mikor ezek eszembe jutnak, néha elkezdek sírdogálni..csendben folydogálnak a könnyeim.. Bár nem tudom, mit siratok..vagy kit..
Nem is érdemli meg hogy szomorkodjak miatta.. Meg ilyenkor mindig igyekszem Gábor mosolygós arcát magam elé idézni..
De sose az igazi, így se...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat