Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
introvertált

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
introvertált

Vica vagyok, 21 éves, introvertált. :D

Csend. A hallgatás ereje egy harsány világban. Eléggé érdekes :O Minden, amit írnak, én vagyok.

Amikor Emily a Greggel folytatott vita során halkabbra veszi a hangját és visszafogja érzelmi reakcióit, úgy véli, megadja férjének a tiszteletet azzal, hogy nem mutatja ki negatív érzelmeit. Greg azonban mindezt úgy értékeli, hogy Emily kihátrál a helyzetből, vagy ami még ennél is rosszabb, egyáltalán nem törődik az ő igényeivel.

Amikor nézeteltérése támad Greggel, Emily hangja elhalkul vagy elszíntelenedik, viselkedése pedig enyhén távolságtartóvá válik. Mindezzel az agresszióját kívánja a minimumra csökkenteni - Emily kényelmetlenül érzi magát, amikor dühös- , ám a látszat az, hogy ilyenkor érzelmileg kihátrál a beszélgetésből.


Mivel a konfliktuskerülő Emily sohasem harapna, sőt még csak nem is sziszegne addig, míg Greg nem tenne valami egészen szörnyű dolgot, bizonyos értelemben magát érzi bűnösnek azért, mert Greg belemart - hiszen biztosan elkövetett valamit, bármit, ki tudja, mit.


halál. tudjuk, hogy jöhet bármikor, mégis mikor megjelenik, ezer darabra tör minket szét... never mind, im just crying..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat