Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Kataklizma készül...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Kataklizma készül...

2014-05-08

Ó hogy az a szentséges tepertő, ami megáldotta a SE (gyengébbek kedvéért: SOTE) negyven/ötven év körüli biológiailag szűz, naiv, tojásfejű pöcsfejek/ribanckurvák agykalácsát...

Meglépték az első lépcsőfokot az értelmiségi/fitneszdiktatúra irányába a "menzatörvénnyel". http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20131121-januartol-nem-kapnak-annyi-cukrot-a-gyerekek-kozetkeztetes-cukor-ovoda.html Mostmár biztos, hogy ősztől ez lesz... Ó, hogy az a mákosgubás pöcsömfasza!

Valahogy úgy érzem továbbá, hogy azok a dolgok, amikről írnék, lassacskán kinövi a TC kereteit. Blogot fogok létrehozni, amiben ezt a sok értelmiségi sumákot, akik a lombikjaikkal játszanak valami egészen más helyett, élesen bírálni fogom, illetve lerántom róluk a leplet, és bemutatom őket azoknak, amik. Értelemszerűen nem mindenkit tartok közülük sumáknak. Értelmiségiek kellenek, de nem így, és nem ilyen formában. És aki nem ilyen közülük, azoknak érdekes módon nem lehet hallani a hangját.

Jellemzően meghoznak egy törvényt, ami igencsak érint minket, csak elfeledik megkérdezni, hogy NEKÜNK szükségünk van-e rá... Elegem van abból, hogy önjelölt Sportacusok "próbálnak nekem jót akarni". NE! GECIZZENEK! VELÜNK! HAGYJANAK! KIBASZOTTUL! BÉKÉN! MINDANNYIUNKAT!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat