Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-05-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-05-10

Na mi a baj Vikike?
Az, hogy a fél Trenkwalder a te magánéleteden csámcsog egy olyan hapsival, akit ráadásul nem is szeretsz és ő sem szeret téged?
Vagy az, hogy megint csak egy fél nap jutott neked vele, azzal, aki egykoron igazán, nagyon, őszintén? Na persze, mert te inkább nem írtál neki, hanem pisztrángot fogtál a kis tóban, 3-at is és úgy gondoltam, őt tájékoztatni erről smafu..
Vagy az bánt, hogy most megtudtad, megismerkedhettél volna pasikkal a Bikini koncerten, ha Sevinek nem lennének fura hajlamai arra, hogy elijesszen mindenkit..

Mi bánt? Miért vagy olyan negatív?
Hiszen van munkád, kapsz fizetést. Épp nincs normálisan működő párkapcsolatod, hát ehgen, ez kellemetlen, de valljuk be, te sem sokat teszel érte és talán nem is vagy felkészülve rá.. Most a Lala dolog lökött egyet rajtad, kezded észrevenni, ha megnéznek, kezded élvezni, kezded megélni, hogy a szíved mélyén akárki is az a Gábor, te szingli vagy.. :] Nem is akár milyen... :D
Ha egy csak majdnem leszbikus lett miattad, akkor ugye nem lehetsz se rossz táncos, se csúnya és nyomi? :D:D

Hát..most visszaolvastam régebbi bejegyzéseket..meg itt ezt a leszbis részt.. Azért elég beteg vagyok. Mármint úgy viccesen. És épp az volt Lalában a nagy szám, hogy legalább ennyire hülye volt, mint én, ha nem jobban.
Jó volt a múlt vasárnap, na. A pezsgőzés, a szekálás, az összebújás, minden, minden..jó volt. Olyan, amilyennek lennie kellett. Persze másnap hirtelen lezuhantam a fellegekből a valóság kemény talajára és bevertem a hátsóm. Nem tudom, miért épp azt, de macska nem vagyok, tehát a talpamra nem eshettem, fejre esni meg elég gáz, úgyhogy..fenék. De így is formás maradt, no para! :)

Kár, hogy beteg vagyok, hogy rossz a gépem és hogy slampos vagyok. Nem tudom, miért írom ezt, csak ezek a dolgok most zavarnak. Jó lenne vasalni, de nincs kedvem hozzá.. :/ Nem mintha kérdezte volna bárki is. Csak kéne. Meg rendet rakni a szobámban. Azt is kéne. Meg mosni. Meg úgy általában megmozdulni, de hát semmi kedvem.
Ellenben van kedvem írni egy SMS-t. No nem a Gábor nevű hímnek. Amúgy ő is vicces egy fiú ám..
Hogy azt mondja:
"hát nem azért írtam, meg hívtalak tegnap mert nem jutottál eszembe..." eddig nem is tudtam, hogy tud ilyeneket mondani..
"biztos nem vagyok már vonzó a számodra...
biztos utálsz:(
nem keresel, nem hívsz vissza :(
elmúlt a varázsom:("
Ezen meg szakadtam. Ültem a recin és nevetgéltem, hogy hol van Gáborka dagadó önbizalma?

Na most asszem egy kicsit lépek.. Muszáj lenne valami értelmes tevékenységet folytatnom, mert ez így unalmas, nem sok haszna van és fáj a fejem. Persze nem attól, hogy itt ülök és írok, de akkor is rendet kell tennem, lehúzni a párnáját meg mosni meg estébé.. Majd még jövök később, ha úgy alakul.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat