Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-05-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-05-16

Hmm, egy hónap alatt ez a harmadik bejegyzésem..elég gáz.
De hát ugye szervízben a gépem, ez elég erős visszatartó erő..
Épp most derült ki, megvan a regionális gazdaságtanom, 3asra.

Jobb a helyzet, mint egy éve.. Ugyebár.
Írtam ma neki. Írt vissza. Átvette a lakást. Örülök neki.
De hiába minden illúzióm.. Nem szeret, senki. Mármint nem szeret ő. Gáborról eddig is tudtam, más meg nem nagyon van a színen..

Csak olyan sz*r. Hogy nincs senkim. Van munkám, van családom, van otthonom, vannak barátaim, sok mindenem van. Csak épp..társam nincs. Épp beszélgettünk h14-en.. Anikó egy évvel fiatalabb nálam és jövőre férjhez megy. Berni idén. Én nem akarnék férjhez menni. Inkább csak az zavar, hogy nem is akar senki elvenni.. :D:D

Olyan rossz, semmitmondóak a szavai. Nem érez semmit. Persze én is hülye vagyok, hogy írok neki. Azt várom tőle, ami nincs.
Erős kérdés, hogy 4 év múlva lesz? Hát, hülye vagyok, nem erős kérdés. Hülye kérdés, értelmetlen, valósznűleg már mindketten másban leszünk. Valójában kenhetném rá, hogy nem hagy továbblépni, de én nem hagyom magam. Én rántom vissza magam, újra és újra, mert annyira hiányzik a szeretet, a törődés, amit nm kapok meg, hogy abban reménykedem, tőle majd jön egy minimális..

Közben meg..ha más akarna is. Az nem kell. Rendes fiú, kedves fiú. A Corvinus miatt érdekelne, mert ott van valaki, az aki nekem begyün. :D Persze lehet az se működne, de jelen állás szerint a lehetőségtől is messze vagyunk, hogy valaha lesz belőle valami, úgyhogy nem kell attól félni, hogy esetleg nem jön össze, mert a kezdetig sem jutunk el. Azt is elcsesztem. Ez már mesterien megy. Mikor fogom végre megtanulni, hogyan kell jól csinálni a dolgokat?

Node persze. Nem siránkozom, mert jobb a helyzet, mint tavaly ugyanekkor. Mikor felüdülés volt az alvás. És borzasztó volt az ébredés. Mennyivel jobb most a mérleg. Csak sikeres ZH-k, munkahely.. És hát pasim nincs ugyan, de tavaly ilyenkor ugyanígy nem volt.. :D

A héten nem volt Gabi. Tegnap izgis beszélgetést hallgathattam Sophie, Timi és Hetta magánéletéről. Néztem Sophie-t a nagy fenekével, Hettát, aki ugyan gyönyörűen beszél angolul és németül, de ez a fiúknak vajmi keveset számít amellett a tény mellett, hogy nem túl szép. Gonosz és felszínes vagyok, tudom, de nem bírom elfelejteni a farsangot.
És van magánéletük. Mi több, Sophie-nak több pasija is. Jó, valószínűleg bottal se nyúlnék hozzájuk, de nekem akkor sincs.. No mindegy..
Ma meg Gerivel beszéltem. Hogy tud nézniii, hát behalok rajta. :)

Néha úúúgy beszélnék Gáborral, olyan keveset beszélünk. De nem akarom ráerőszakolni magam. A héten folyton volt valami dolga, írni se volt ideje..állítólag. Szerda este beszéltünk. Jó volt, csak a végén is, ha én beszéltem, hangosan beleásítozott.. Nem is kérdés, hogy teljesen logikátlan, hogy miért vagyok vele. Semmi jót nem tesz velem, csak..egyrészt a kötődés. De az meg csak egyre erősebb lesz, szóval.. :( Másrészt, hogy jól néz ki és akkor másé lesz, nekem meg megint csak egy kudarc, hisz nem fogok neki hiányozni..
F*stos érzés. No nem bitang pusztulatosan, csak kicsit.. :)

Janka ma 2 órát ült a nyakamon, már majdnem kikergetett a világból a hülyeségeivel, bár kivételesen egész normálisan el tudtam vele társalogni a végén. Valszeg ha nem dolgoznék együtt vele, nem lenne vele bajom. Ja, Virággal nem tudom mi van, sose beszél velem. Mindenkivel beszél, Zsuzsival, Jankával, Julcsival, velem nem. Már gondolkodtam, miért lehet berágva rám, de nem tudok mindenki érzéseit figyelembe véve működni. Utálom, hogy egy csomóan megítélnek, külsőm meg minden hülyeség alapján.. Ha meg rákérdeznék, tuti nem mondana semmit. A női logika...

Ma amúgy nyakkendőben voltam és nekem tökre tetszik. :) Nem zavar, ha másoknak nem, szerintem feldobja egy kicsit a szettet. Janka elkezdte mondani, hogy neki is olt egy nyakkendős korszaka, amikor hálós kesztyűt is hordott...jesszusom, el se akarom képzelni.. Meg hogy a mostani stílusa már istenes. Nem akarok belegondolni korábban hogy nézett ki...

Jajjjmááááár. Miért mindig az kell nekem, ami nincs? Tök rossz, kesergek Briginek, de neki meg nincs munkája, az is sz*r. És azt veszem észre, hogy alig látom őt. Nincs időm élni vagy nincs energiám rá, hogy csináljak időt és teret és lehetőségeket. Évi 3 helyyen dolgozik, azt se tudom hogy csinálja.. És nem tud élni mellette, Gábor elköltözött, sajnálom szegényt. :( Nóriról nem sokat tudok, hiába találkoztunk most is, azt se tudom, mit csinál, hol dolgozik, mi van a sulival, mi van a pasikkal.. Igaz, ők se sokat tudnak rólam, de hát nincs is semmi tudnivaló. Munka, iskola, néha egy kis Gábor, aki önző, imádja magát és engem nem.

Pfuj, de rosszul hangzik. De a legrosszabb az, hogy igaz is.
Úgy szeretnék mindenféléket kiadni magamból, de már nem is tudom, mit. Furcsa egy lény vagyok. Hiányolok egy párt magam mellől, de amint lenne lehetőség, hogy legyen valakim, már nem akarom. Persze valószínűbb, hogy csak azért nem, mert nem a megfelelő emberek jönnek. Én meg lángolni akarok. Már nem érem be kevesebbel annál, hogy a második randi után mélyen belül tudjam, nekem már nincs választásom....
Még akkor sem, ha az a vége, ami éppen egy éve volt..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat