Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-05-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-05-25

Azon töprengtem éppen, hogy még ha össze is jön a dolog Bálinttal, akkor se lesz nekem jobb. Mármint..nem mintha eddig sokszor fordult volna elő, hogy sikerült kapcsolatot kialakítanom egy ideállal, akkor sem hiszem, hogy feltétlen úgy alakul, ahogy én szeretném. Mondjuk talán legfőképp azért nem, mert én magam sem nagyon tudom, mit is akarok voltaképpen..
Elég nihil az életem, nem látom, merre tartok, mit kéne tennem, mi a cél és mik az ida vezető út lépései..

Most így az is eszembe jutott, ahogy megnéztem pár képet, hogy mekkora hazugság volt az is, hogy ne töröljünk ki egymásról képeket. Dehogynem. Pont, hogy igen. Az a görénység tőle, hogy sosem akarta igazán, hogy elengedjem, miközben ő meglépte ezt és elengedett. Ő lezárta, de az sosem zavarta, hogy én nem. Sőt, ő maga erősítgette ezt. Hogy majd lesz ez, meg lesz az..
Aztán meg jön a mondat a képembe, hogy honnan tudja, mi lesz 4 év múlva. Nem is baj, hogy ez jött. Így már legalább én tudom. Egy nagy semmi. Illetve persze lesz. Remélhetőleg munkám, karrierem, barátaim és remélem, hogy párom is. :) De nem ő.
Annyira írnék neki, hogy lezárjam, de annyira felesleges. Hogy végre tisztán látom, mire megy és ment ki ez az egész. Csak hát ez neki nem újdonság, hiszen épp ő igyekezett ennek elérésén. Meg neki is érdekli, hiszen mostanában leköti, annyi minden más..ó, annyi minden más.. :D

Tegnap este amúgy épp Zsuzsinak írtam e-mailt, mikor visszahívott Gábor, hogy meccset nézett és azért nem vette fel. Aztán gyorsan lerázott. Végül aztán én is lementem, mert ha már BL döntő, akkor már a végét mégiscsak megnézem. Bár azt mondhatnám, hogy ügyesek voltak a fiúk, de ennyi eladott, félrepasszolt, el nem talált labdát rég láttam. Persze, tudom, akkor már majdnem 2 órája futkároztak és leginkább mozdulni se volt kedvük.. Végül jött Di Maria és egy passz, Bale feje és 2-1.. Aztán Marcelo, akire senki nem mozdult rá (mondjuk annyira nem is szívdöglesztő..:D), így berúgta. Aztán Ronaldo kiharcolt egy tizenegyest. Persze berúgta és úgy ünnepelt, mintha ő nyerte volna meg a meccset. Alapjában véve elismerem, hogy Ronaldo egy remek játékos, azt is, hogy jó teste van (nekem nagyon nem az esetem, de biztos...), de az a műbalhé, amit ott kivágott, kimondottan ellenszenves volt. Persze tudom, nem egy észkombájn, de semmi szükség nem volt rá. Mert mennyire más volt Bale gólöröme, aki Di Mariat ölelte meg, aki gyakorlatilag megcsinálta az egészet.. Az valóban lélektani pillanat volt. Bár Sergio Ramos gólja meginkább.. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat