Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-05-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-05-31

Egy évvel ezelőtt leittam magam a Parkban.. Vagyis hát előző este..
Ma nem tervezek hasonlót, bár azt sem tudom, megyünk-e ma a Parkba. Én szeretnék, de ez nem jelent semmit..
Mennyi jó kocsma van, ahol még nem jártam.. Kolor, Romkert, Urimuri, Szóda, stb... Nem tudom nyitott helyre menjünk-e..
Csak az a baj amúgy, hogy én jót szeretnék bulizni. És pl a Holdudvarban sem volt annyira jó, ezért nem vagyok nyitott annyira új helyekre.. Na jó, majd lesz valahogy..

Most másról akarok írni.
Itt volt. Megint.
Milyen az, mikor meglátsz valakit és így érzed, hogy liftezik a gyomrod és annyira örülsz, hogy legszívesebben a nyakába ugranál mert 2 napja rajta jár az agyad..? :] Én tudom. Még friss az élmény. Nagyon jó és egyben rossz és remegsz és boldog vagy és mégis tudod, hogy van egy negyed órád rá, hogy bámuld, ami alatt kb rá se mersz majd nézni.. :D Egy az egyben így volt.. :D

Nem teljesen vagyok százas, ezt aláírom, de láttam valamit a szemében, ahogy rám nézett. Ahogy kereste az alkalmat, hogy beszéljen velem.. Jajj, annyi mindent kérdeztem volna és még többet mondtam volna. De talán majd holnap, ha jönnek vissza..
Ha tényleg lesz kaja, ott csak mellé tudok majd keveredni valahogy..
Pláne ha esetleg ő is szeretné.. :)

Amikor már kinn álltunk..és beszélgettek még meg az autópálya matricát intézték. Néztem őt, ahogy beszélgetett a Petivel és egyszer csak rám villant a tekintete.. és tényleg beleborzongtam.. Milyen vagyok mááár? Tiszta hülye... :D
Tegnap azon gondolkodtam, hogy ha összejönne..akkor milyen nehéz lenne megválnom a Gábortól.. De rájöttem, hogy nem. Azt pedig, hogy mit fogok mondani, ha ez megtörténik, már rég tudom..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat