Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
she walked away

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
she walked away

https://www.youtube.com/watch?v=az25zrBHHiE

szeretnék egyszer a koncertjén lenni és énekelni ezt a dalt.
ma már kicsit jobban vagyok, de tegnap nagyjából ötvenszer hallgattam meg különböző felvételekről.

volt olyan, hogy elkezdtél sírni? kimentél, hogy lemosd az arcod, s mikor belenéztél a tükörbe, még jobban elkezdtek potyogni a könnyeid? talán csak megint egy gödörben vagyok, és a felvételik- munka után ismét jól leszek, nem tudom. de most annyira semminek érzem magam :) nem tudnék egy dolgot sem mondani, ami miatt jó a világnak, hogy élek. nem tudom, mit adhatnék, amitől jobb lenne. vagy egyáltalán. azt érzem, hogy semmire nem vagyok jó. világ életemben tanár akartam lenni, gyerekekkel foglalkozni, és nem tudom, mire alapoztam azt, hogy jó is lennék benne. miért hitegettem magam, és teszem még most is, hogy képes vagyok úgy megváltozni, hogy jó legyek benne. félénk vagyok, önbizalom hiányos, konfliktus kerülő, magába zárkózó, otthon egyedül síró. egy tanár nem ilyen :) és eleve, aki munkát akar, az nem ilyen. mindenbe belekaptam, fociztam, fuvoláztam, agyagoztam, táncoltam, fotóztam, sütöttem, de egy dolgot sem tudnék mondani, amiben igazán jó lennék. amitől nem félnék.. és annyira nehéz így élni, hogy még elképzelni sem tudom, hogyan lesz a jövőm..
ha én nem bízom magamban, hogy bízzon más? sehogy :) és nem vagyok hazug, hogy elhitessem másokkal, jó vagyok, mikor nem is..

rám ír, és már azt is elfelejtem, hogy miért sírtam.. :) néha szeretnék mindenkit ellökni magamtól, mert nem értem, miért érdeklem őket.. miért velem beszélnek, mikor rém unalmas lány vagyok, az ezernyi rossz tulajdonságomról és fejemről nem is beszélve.. úgy érzem, hozzám mindenki túl jó, s én túl kevés vagyok.. és ez előbb utóbb úgyis kiderül.. csak minél később, nekem annál jobban fáj.. nem is szabadna egy percig sem elhinnem, hogy lehetne másképp.. :) itt egy fénykép előttem.. csak nézem, és elsírom magam.. mit keresek én ott mellette? :(



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat