Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Jajj! Öcsém fapicsa-veszély! :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Jajj! Öcsém fapicsa-veszély! :D

2014-06-10

Húúú... EGYBIZONYOS hülyegyerek megint feltűnt. :D A buszról láttam, de nem hiszem, hogy ő is látott engem, mert akkor már rég kaptam volna egy igen nagyon durva SMS-t: "Koszonni megtanulhatsz!/Madár!"

Amit mondanék: Rozmár bácsi szerintem annak idején találkozott vele, és kapott a gyerektől egy igen csúnya fenyegető SMS-t. :D Azóta beszél így:
http://www.youtube.com/watch?v=E1DnBQye83I&feature=kp Hát igen: Öreg rozmár, nem szaroz már. :D

Annyira, de annyira szánalmas. :D Hogy valakinek annyira ne legyen élete, hogy másoknak szólogat be. Nem jut el az agyáig, hogy az emberek nem félnek tőle, és FŐLEG nem tisztelik. Ezek után mire kellene akárkinek is tisztelnie?

Nevetséges továbbá, hogy ő SZART nem csinál. Nem dolgozik, csak tanul. Bizonyos napokon éjjel pedig kinn eszi a fene az utcákon kezében némi alkohollal. Adekvát lenne ide az Alvinéktól a Miért hívnak köcsögnek című szám. Egy-két sortól eltekintve a szám tök igaz rá. :D

S most egy kis üzenet is neki: Tudod, öcsém fapicsa, nem elég utcagyereknek lenni. Tőlem lehetsz te a palvin barbikának a lenyírt fanszőrzete is, ha a "család és a barátság" neked CSAK annyit jelent, hogy kinyalja mindenki a segged, amikor éppen hisztizni van kedved, és összekötözött kezeket imitálva, gesztikulálva szidja a te esküdt ellenségedet. Akkor tudnék felnézni rád, ha elmennél dolgozni, és EMELLETT tennéd le az szakmát/érettségit... Mondjuk csendben megjegyzem: A te esetedben BÁRMILYEN érettségről is beszélni enyhén szólva is nevetséges. Oké... Voltak nekem is fura dolgaim 18 éves koromban. DE! Nem mentem mindenki agyára. Nem fenyegettem senkit. Kamura gyűlölködő SMS-ekre pedig FŐLEG nem pazaroltam pénzt. Megtehettem volna, hiszen előfizetésünk volt, úgysem én fizettem volna, hanem anyámék. Csak én megtiszteltem anyámékat, és nem herdáltam ilyen szarokra az általuk megkeresett pénzt.

Továbbá. Hányingerem van tőled. Nem idegalapon, hanem fóbia alapon. Ha vissza akarod hogy menjek, akkor sem megyek vissza. Jellemző... Majd beadod a barátaimról, hogy ezt meg azt mondták rólam, ugye? :))) Hát többé nem tudok neked hinni. Sokszor bombáztál azzal a kéréssel, hogy szerezzek neked nőt. Nos... A baráti körömben sok nő van, DE! Kevés közülük az, akinél akár csak egy hangyányi esélyed is lenne, és egy sincs, akinek nyugodt szívvel bemutatnálak EZEK UTÁN. Nem fogom leégetni magam az ismerőseim előtt. Uff! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat