Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Üdv, Bánathozó!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Üdv, Bánathozó!

2014-06-19

Az előző napi dühkitörésnek sikerült testet adnom. Ezennel közzé is adom érzéseimet kedves Bánathozóval kapcsolatban...

Üdv hát Bánathozó!

Örülök, hogy sínen vagy. Örülök, hogy minden megy, amit elterveztél. Örülök, hogy kevés kivétellel minden oké. Sajnálom továbbá, hogy családotok egyetlen értelmes, valamire is való, igazán szeretetre méltó tagja jobb létre szenderült. Nem mondom... Megugatott A TÖRTÉNTEK után is, de amikor szóltam hozzá, akkor felismert, és farokcsóválva léptetett oda. Így kb. most már tényleg semmi közöm hozzátok, az utolsó kötélrost is elszakadt... De végleg. Örülök azonban, hogy idióta családod egy része kiválik ebből az országból, és legalább ennyi seggfejjel is kevesebb lesz a környezetemben. Bánom, hogy nem már 2010-ben szánták el magukat erre a lépésre. :)))

Hogy neked mi lenne a jó, ahhoz kb. szintúgy semmi közöm. Szívfájdalmad lehet, én már nagyrészt megszoktam, megkockáztatom, hogy jobb lesz így neked, legalább szorulni fog beléd néminemű empátia. Úgyhogy: Csinálsz amit akarsz. Ha akarsz, te is mész utánuk, elférsz mellettük, ha akarsz nem, elférsz mellettünk. Nincsen beleszólásom a dolgaidba. Ha mész utánuk, akkor legalább nem fogom tudni hogy akár elérhető közelségben is lehetsz. Nem tudom, hogy mit kellene kezdjek veletek. Nem tudom, hogy mit vársz tőlem, mit mondjak. Nem tudom, hogy mit kellene ilyenkor tegyek. Erre nincsen protokoll, tehát hallgatok, és nem teszek semmit. Megvan a magam baja enélkül is.

Miért kellene BÁRMIT is mondjak neked? Mire föl érdekelnél? Mondj három nyomós okot, hogy fenntartsak veled akármilyen kapcsolatot... Ha nem tudsz, akkor meg fogalmazd meg mit érzel, amikor újra és újra rám írsz. Ha ez sem megy, akkor legalább NE ÍRJ.

Emlékszel AZ utolsó három hónapra? Eldöntöttél egymagad egy két embert igénylő, igencsak kardinális kérdést. Nem történt VELEM egyeztetés, és az utolsó rohadt percig mit sem tudtam a terveidről/érzéseidről. Nem mondtál nekem semmit. Miután az életedből ilyetén módon azonnali hatállyal kizártál, mit vársz, mégis mi mondanivalóm legyen számodra? Mit akarsz hallani? Hogy panaszkodjak? Hogy átkozzalak? Vagy ez is csak egy szar próbatétel? Mert ha ez utóbbi a helyzet, akkor én ezennel felálltam a sakktáblától, és lejátszod egymagad a kis játszmádat.

Mindenki a saját sorsának a kovácsa. :))) Úgyhogy én léptem. Nem vagyok hajlandó megenni a szart (pontosabban: a szarotokat), csak azért, hogy esetleg valaki lehessek az alsóbbrendű szemetekben.

http://www.youtube.com/watch?v=sKZQEH6SFho Valahogy így érzem magam. Most pedig megyek, és iszom pár cidert. Holnap meg meló után mattra levedelem magam. És koccra leszarom, hogy másnap éjjel műszak van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat