Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2014-06-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2014-06-19

Régen írtam ide, de a naplóírás olyan dolog, hogy ha valami bánt, és ki kell mondanom, mert egyedül nem tudom magamban forgatni, és úgy gondolkodni rajta, akkor kívül kell helyezni, és úgy szemlélni, ezért leírom a naplóba, hogy kívül legyen, és ne bennem, és így lássam egészében, és józanul átgondolhassam, hogy most mi is van igazában.
De amik történtek, azokkal tudok magamban operálni, magamban megbeszélni, magamban megoldani, talán ez már egy felelősségteljesebb felnőttebb emberre vallhat, de nem állíthatom biztosra.

Megnéztem a Mr.Nobody-t. Az élet ugye, döntéseink sora, és a választást nem lehet visszacsinálni, két út között kell választani, nincs harmadik, nincs kibúvó.
Ez a Mi lenne, ha....
Hát, nekem is sok, mi lenne hám van....
De az életnek az az értelme pont, hogy megbékéljünk a döntéseinkkel, igen, lehetett volna másképp, de akkor más ember lennék, talán jobb, talán okosabb, talán már nem is élnék. De azokkal a döntésekkel kell megbékélnünk, amiket hoztunk, azt az embert kell elfogadnunk, aki a tükörből visszanéz ránk. Az az ember, ÉN vagyok, MI vagyunk. A múlt határozza meg a jelent, ezért a jövőben úgy akarok tenni, hogy ne szemlesütve tekintsek erre a pillanatra. Megfontolom a dolgaimat, és óvatosan cselekszem. Igyekszem olyan emberré válni, aki harmóniában van az életével, akármilyen elcseszett is az, saját magam által....
És az a sok tragédia, ami a fejemben van, az csak a fejemben van, azokat majd leírom, hogy ürüljön, de addig.... jól vagyok, elégedett vagyok



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat