Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-06-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-06-26

Jajjmáá, sose tudom befejezni, mert mindig lesz valami jobb dolgom. Vagy valami. Most is lehetne voltaképp.
De fáj a hasam. Ez ma megint egy olyan nap, hogy az ember felteszi magának a kérdést, hogy mire volt jó a mai nap? Felkeltem, bementem dolgozni, dolgoztam, fájt a hasam, majd hazajöttem..
Persze történt a dolgoztam címszó alatt csomó kis semmiség. Épp arról csevegtünk minap Mátéval, hogy mi történt velünk? Mert..mi is? Biztosan sok minden, apróságok, mindennapos dolgok, amiknek hol örülsz, hol bosszankodsz miattuk.. De nem fogod elmondani, hogy ma milyen viccesen köszönt reggel a Csaba, milyen humoros üzenetet írt a Gyuri..stb.. Ami Jankának nem annyira tetszett, de nem tudom, min durcázott. Bár őszintén, nem is érdekel..

Na. nem kellek a PwC-be. Bár ilyen teszteredményekkel nem nagy csoda..
Olyan szépen kiterveltem a VB hétvégét. Erre anyu belerondított. Persze, szívesen megyek le a Papa szülinapjára, csak hát na. Brigi 2 hete nincs itthon. Bár köv hétvégét így is, úgy is együtt töltjük, de akkor is..izé.
Anyu meg azt mondta, ne erőlködjek. Ja jó, hát persze. Köszönöm..
Most arra vágyom, hogy csak úgy valaki megöleljen és..ennyi. Ami nem lehet, mindig az kell. Lehet, csak nem így, mert tőle nem ezt kapom. Elkezdtem olvasni ezt a könyvet és ilyenkor mindig az a nagy robaj, mikor leesik a tantusz.. Olyan egyszerűnek tűnik így leírva minden. Kis ténymegállapításokból indulunk ki és megalkotjuk a nagy egészet. A könyvet. Pff, de filozfálgatós vagyok ma..

Nem úgy, mint a Suarez. Eltiltották 4 hónapra. De hát nem lehet tőle elvárni, hogy úgy viselkedjen, mint egy filozófus vagy egy illedelmes ember. Azért megnyugtató, hogy nem csak a mi államfőnk teljesen hülye, hanem ezek szerint pl Uruguay-é is..

Fut most ez a Jolie lefogyott cucc. Az előbb volt róla egy kép, amin mosolyog, tök szép. Vagy beképzelem vagy tényleg van köztünk hasonlóság. Brigi azt mondta, a Demónában egy az egyben olyan volt, mint én. Csak én nem vagyok filmsztár.

Szóóóval..nem akarok ráfeszülni a Bálint témára, de végre múlt hétvégén ígéretesnek nézett ki a dolog, persze hogy lelkesedem..
Most asszem belelkesedem magam a fürdőszobába, lemosom a sminkem aztán bedőlök az ágyba, mert ebből a mai napból nekem ennyi pont elég volt..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat