Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-08-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-08-06

Hmm, ma is egy nagyon izgalmas napnak nézünk elébe..
Már tegnap is úgy voltam vele, hogy hát ez rém unalmas, se Brigi, se Gábor, se munka, se program, se semmi.. De majd ma este találkozunk Zsuzsival. Aztán épp az imént kérdeztem meg, mizujs, hát persze nem ér ma rá.. :( Amit így amúgy tökre meg is értek, csak ez az itthon ülés nem nekem való. Épp arra gondoltam, be is iratkozom nyelvsuliba, ez a studio italia egészen jónak néz ki, egy intenzív tanfolyam csak 2 hetes, az meg még épp beleérne a nyaramba.. Csak azt nem tudom, abszolút kezdőre menjek-e vagy kezdő 2-re. Ildikó mutatta a könyvet, nem néz ki nehéznek a dolog, de hát azért..ki tudja..
Jaja, most eldöntöttem, elkezdem a 18-ai tanfolyamot.. Az is jó, hogy "csak" 4x5 óra, két hétig. Persze elfáradsz, de nem utálod meg az egész életet a végére..csak félig.. :) És ezt talán..heti 2x is be tudnám vállalni munka mellett.. Persze előbb vegyenek fel valahova, aztán majd meglátjuk. Most felvettem az óráim, csak szerdán kell majd bejárni, déltől.. Mert Deliné sajna olyan, hogy ott kell lenni az óráján, különben abszolút nem leszek képbe, hogy mi a fuck van..?!?!

Na és akkor majd teszek az olasz nyelvvizsgámért, teszek a munkahelyemért, teszek a diplomámért.. és teszek a világra.. :D

Amúgy azért rossz ez az itthon ülés, mert sokat gondolkodám..bizonyos hímnemű egyéneken.. Amit nem is értek, miért nem jó nekem egyedül, saját kis világomban éldegélni? Hát azért, mert tökre nem rángat ki belőle senki..és pont, hogy nyitnom kéne a világra, nem bezárkózni.. De azt hogy kell?
Zsuzsi megy a barátaival nyaralni..9en..tök durva, nekem nincs is ennyi barátom. Jó, ha Liliékkel mentem volna Balatonra, az is ennyi lett volna meg igazából Velencére is ennyien fogunk menni, ha minden jól összejön.. De akkor is.. :D:D
Jajj, Meninek írnom is kell.
Amúgy nem egy nagy ördöngösség a dolog, ha minden nap vagy 2 órát foglalkoznék vele.. Csak ahhoz se sok kedvem van.. De muszáj. Proaktívan kell hozzáállni a dolgokhoz. :)

Épp beszélgettünk arról Zoárddal, hogy jó lenne kiszakadni a kis környezetemből, a komfortzónámból. Jó, de akkor se mehetek el egyedül bulizni vagy iszogatni, beszélgetni.. :/
Csak ez a sok egyedüllét meg szüli az idióta agyalásokat. A Lala témára megint rápörögtem ezerrel. Milyen jól bírja.. :( Egy hete csak, hogy nem beszéltünk és annyira hiányzik. Úgy beszélgetnék vele, még ilyen izékről is, mint a tesseract.. :D
Kár, hogy nem tudunk barátok lenni. Max olyanok lehetnénk, mint a tegnapi filmben az Emma és a Dexter.. Mikor a csávó odaadja az esküvői meghívóját, aztán meg ad egy puszit a csaj szájára.. Ami nem annyira csók, de majdnem..
Na hát, mintha magunkat láttam volna. Csak nem 20 év alatt.. :D Meg leszámítva azt is, hogy mi nem vagyunk ennyire tűz és víz. Azért bennünk sokkal több a közös, min bennük.

István kérdezte, miért nem megyek vissza netre? Sok az idióta, minek pazaroljam olyanokra az időm, akik nem érdemlik meg? Persze anyu szerint Gábor se érdemli meg. Lehet nem alaptalan gondolat..
De ez az itthon ülés se egészséges. Majd akkor jobb lesz talán, ha Máté hazajön. Talán. Remélem. Csak addigra megint ősz lesz, suli, munka meg minden sz*rság.
Furcsa amúgy, hogy mikor tanulnom kellett, azt kívántam, bár ne kéne semmit csinálni. Here you are, most meg ezt utálom. Persze, éppenséggel vasalhatnék, mosogathatnék meg ilyesmiket csinálhatnék, de nem sok kedvem hozzá. Bár a vasalást lehet elkezdem, mert kezd gyűlni a cucc és mire észreveszem, megint egy nagy hegy lesz. Meg az őszi cuccokat se ártana kivasalni, már elrakni nem érdemes, de legalább meglesznek..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat