Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Visszatértünk! :)))

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Visszatértünk! :)))

2014-08-18

Pénteken jöttünk visszaja. :D Rohadt jó volt a nyaralás, fele királysággal kevesebb, és egy Günther Könnyével gazdagabb lettem. :D Persze nagyon jó volt az idő, ami alatt hűvöset, és többnyire naposat értsetek. :D

Továbbra is hiányzik nekem egy jobbik fél. És amilyen nőgyűlölő vagyok fontos kritérium a szép hosszú hajzat, meg hogy szeresse, ha szeretem. :D Értsd: Ha hazajövök, magamhoz ölelem, és szeretnék neki adni egy puszit, akkor ne rúgjon mondjuk belém kettőt. :D Se fizikailag se lelkileg.

Plusz... Exem szakítólevelét elolvastam megint. Amióta megíródott, kb annyi sebet ejtett a szívemen, hogy valami elképesztő. Nem barátság az, ahogy ő viselkedik. Mondja, hogy fúúú, szeretettel gondolnak rám, de mégis, amikor találkoztunk tavaly nyáron utána letagadta a szülei előtt, hogy velem volt... Azt mondta, hogy egy jó barátnőjével találkoznak. Esély a boldogságra, mi? Ez - ha lehet - még jobban elszomorított, mint maga a szakítás. Igen. Emlékszem, hogy "mennyit veszekedtünk". Érthető, hogy 2-4 év után vannak dolgok, amikben két ember KURVÁRA nem ért egyet. ISMÉTELTEN NEM azt mondom, hogy NEM követtem el SEMMIT. De mennyivel őszintébb lenne/lett volna megbeszélni a dolgokat. Értelemszerűen kompromisszumokat kötni tudni kell. De ez nem mehet mások rovására! És ez vonatkozik úgy rám, mint őrá is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat