Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
Never had

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
Never had

https://www.youtube.com/watch?v=6uljQuVXuMM
You were the best i never had..

hát már kihúzhatom a listáról :) szeretem olyanokkal megnézni a filmeket, akik ajánlották, de van, amit egyedül kell, hát ez ilyen. ez a dal a legjobb része, a többi annyira nem is tetszett.. de ettől valahogy sírnom kell.
ahogy ülök az ágyamon, nekidőlve a szekrénynek, sötétben, egyedül, ezt hallgatva és sírva, eszembe jut, hány ilyen estém volt már itt :) és pesten. ma elgondolkoztam rajta, hogy mi jó van bennem. és az egyetlen, amit adni tudok másoknak, az a szeretet. ez az egyetlen jó bennem és a legnagyobb hibám is egyben. túlságosan szeretek. elmondani nem tudom vagy nem merem. sosem mertem. és sajnos apró dolgoknak is annyira tudok örülni, mintha a világot adnák oda nekem. azt hiszem, hogy jelentenek valamit, pedig általában nem. például sosem felejtem el, hogy egyszer azt írta, küldhetnék már valamit, amit szeretek, hogy eljátssza. nem elküldött valamit, ami az ő kedvence és pengére gyakorolta már. hanem olyat játszott, amit én kértem. vagy hogy elsőnek írt születésnapomra. vagy nőnapon éjfélkor :) mikor éjjel kijött elém. mikor herflizett az utcán mindenki előtt. :)
ma olvastam egy idézetet, hogy mikor csalódunk, Isten talán csak üzenni akar, hogy valami jobbat tartogat számunkra, reméljünk tovább és éljük az életünket. nem igazán tudok jobb embert elképzelni. amikor haragudni szeretnék, mert fáj, eszembe jut, amit a sóról és az önzésről mondott, és nem megy. mert tudom, hogy tényleg nagyszerű ember, szeretni való, tiszta lélekkel. talán nekem valaki olyat küld majd az ég, aki nem lesz ilyen Jó. akinek sok hibája lesz, de majd azokkal együtt kell szeretnem és biztosan fogom is. talán ezt kell majd megtanulnom, és ezért nem szerettek még soha viszont. :)
De hálás vagyok minden örömteli percért, amit okozott, minden napért, amikor vidáman keltem fel és mosolyogva sétáltam az utcán. :) A hajnali beszélgetésekért, és a néhány napért, amikor láthattam. Annyi boldog percre emlékszem, talán ezért nem fér a töri a fejembe :/ :) de én mindenkit úgy veszítek el, hogy közben soha nem is volt az enyém. szóval azt hiszem, ezt a számot is rongyosra fogom hallgatni.. és mindig eszembe fog róla jutni. :)

mást nem tudok mondani..
Maybe one day you will know
How hard it is for me to show my heart
And all the love
Running through my soul
Maybe one day you will know



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat