Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-09-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-09-07

Fél 11 van, mostanra sikerült rendet vágni a szobámban, miután feljöttem játszásból. Semmi értelme nem volt, anyu oda se figyelt. Jó, hogy be van sózva a hajóúttól, én is, igazából most már egyre jobban, mert nem csak Róma, Barcelona, Marseille, de Garda-tó, Firenze és Pisa is... Huhuhúúúú.. Bár így utóbbi leírva nem annyira hangzik királynak.. De ha már ott leszek, én is csináltatok egy toronytolós képet.. :D

Szóval tök izgis, már nagyon várom. :) Én még sosem voltam ilyen igazi külföldi nyaraláson, mikor tök sok helyre megyünk és hajó és Olaszország és.. Szóval nagyon várom. :)
Közelebbi dolog a holnapi suli.. Pff, nincs hozzá kedvem. Jövő héten már egyetemi napok, abból meg csak a kedd érdekel, mert Brains meg Sigma.. Ricsi szerintem meg fog őrülni, remélem is, hogy jó lesz, mert ezek azért néha csalódást okoznak, egyszámos előadók.. Na, de reméljük ők nem lesznek azok. :)

Igazából most nem is itt kéne ülnöm, mert holnap óra, IPL, munka.. Zuhanyoznom kéne vagy pihenni már, de annyi minden motoszkál bennem. Végigolvastam a tavaly ilyenkor írt naplóm és kissé elkeserített, hogy kb ugyanúgy vagyok most is. Réka jóindulatúan rúgott rajtam egyet - amire mondjuk másnap már nem emlékezett, de nekem eléggé megmaradt -, mégpedig azzal, hogy "de ez nem baj, ennyire becsülöd magad.." Tulajdonképp semmi, de mégis nagyon valami. Mert tényleg, saját magam tiprom sárba az önérzetem azzal, hogy mindent eltűrök másoknak, nem állok ki magamért, nem lépek meg olyan lépéseket, amiket tudom, hogy meg kéne..
Persze a Lala ügy ennél bonyolulabb, de..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat