Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
makulátlan

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
makulátlan

Egy makulátlan elme örök ragyogása.
Mindig rá kell jönnöm, hogy ez a film egyszerűen zseniális.

Lekésem a vonatot...
Hát menj!
Elmentem.
Bárcsak maradtál volna!
Bár maradtam volna... Most már én is sajnálom.
És ha most maradnál?
Kisétáltam az ajtón, nincs több emlékem.
Akkor legalább búcsúzzunk el, mintha így lett volna..

legalább...

A búcsúzásnál csak egy dolog rosszabb. A hiánya. Mikor nincs rá módod. Mikor búcsú nélkül hagynak ott. Nehéz úgy folytatni az életet, hogy nem tudod, miért esett darabokra. Az az élet valamire tanítani akar engem, akkor talán arra edz, hogy kibírjam azt, mikor magyarázat, vagy valódi magyarázat nélkül tűnnek el az életemből.
pedig talán könnyebb lett volna mindig, ha elbúcsúztak volna tőlem.
nekem egyszer kellett volna, de nem voltam rá képes. emlékszem, ott álltunk a kórház folyosóján. A papám valamelyik barátja jött ki, és mondott nekünk pár szót. Nekem azt, hogy búcsúzzak el tőle. Nekem ez akkor annyira fájt, hogy elmondani nem tudom.Mintha ő ölte volna meg a szavaival. Nem akartam elfogadni, hogy elveszíthetem, nem akartam belegondolni, hogy ezután nélküle kell élnem. Nem tudtam odamenni az ágyához, hogy azt mondjam neki, Szeretlek Papa és hiányozni fogsz, minden nap gondolok rád és igyekszem úgy élni, hogy büszke lehess rám... Nem mondtam semmit, csak álltam az ágya mellett és sírtam. Ő pedig már nem tudott beszélni. Amikor a szívem megszakad és sírok, nem bírok megszólalni. Soha. Olyankor azt érzem, tehetetlen vagyok. És ilyenkor sok olyan dolgot nem mondtam ki, amit ki kellett volna. Amit örökre bánni fogok. Sok érzelem, harag, bánat, keserűség maradt bennem, ami már soha el nem múlik.
Viszem őket magammal egy életen át.


2009. október
"Mindig az ovis meg másodikos "szerelmeimmel" cikiztél.. hogy odamentél ám az anyukájához a bankba és ezt meg azt mondtad.. nagyon zavart és idegesített, de akkor is vicces volt.. és mondtam, hogy majd ha lesz férjjelölt, vagy egyéb, akkor bemutatom neked.. és nem vártad meg.. engem mért nem vártál meg??? mért kellett ilyen gyorsan és hirtelen elvágni a gyerekkorom "fonalát"? mikor fekszem az ágyban, összekuporodva, egy zsiráfot ölelve, ugyanolyan gyereknek érzem magam,mint 5 vagy 10 évesen.. nemtudom, megváltozik e ez valaha.."

hát nem változott..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat