Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-09-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-09-25

Minden fantasztikus.. Másról sem szól az életem, minthogy tengődöm egy-egy holtpont között, aztán ah megint elszakad bennem valami és kiborulok, várom a megnyugvást és csinálom tovább a hülyeséget..

Lehet tényleg megpróbálom egy másik ember segítségével megoldani a dolgaim.. Azt mindenki tudja, hogy nincsenek rendben a dolgok idebenn, de azt már nem tudja senki, hogy is kéne rendet tenni. Mi kéne nekem hozzá? Egy másik munka? Az egyetem befejezése? A Gáborral való dolog vége? Egy másik partner?
Vagy mind együtt? Dzsízüsz, az nekem nem megy..

Ennek örömére most fel is hívtam a HP-s HR-es hölgyet..Kinn van a börzén. Meg kellett volna mondani neki, hogy puszilom a Gábort, adja már át neki.. :D Ha ezt tudom, lehet kimentem volna.. No, már mindegy..
Csak na már..olyan kavargósak a dolgok..
Persze, biztos csak hagynom kéne, hogy történjenek a dolgok, de nem megy, én irányítani akarom a sorsom.. Én is tudom, hogy görcsös vagyok..
Azt is tudom, hogy ez az egész Lala-mánia már egészségtelen. Nem lenne nekem jó újra vele lenni, de mégis, hozzá kötöm a boldogságom és nem fogadom el, hogy ami volt, elmúlt. Elmúlt és lehet, hogy összejöhetek vele újra, lehet, hogy boldogok lennénk egy ideig..de nekem valójában nem biztos, hogy ez kell..
Természetesen tök jó lenne tudni, hogy voltaképpen mi is kell, mert egyelőre csak azt tudom nagy vonalakban, hogy mi nem..

Ott rontottam el, hogy tegnap este megint ráírtam. De minek?!?!
Mondjuk megírtam azt is, hogy ne írjon vissza és nem is tette és ezzel így tök jól meg voltam. Illetve hát össze vissza dühöngtem, mindennek elmondtam, aztán mikor belefáradtam akkor leültem és néztem magam elé, hogy hát ennyi? Ennyire könnyen kibírja én meg végigszenvedtem az elmúlt heteket.. Aztán mikor jött a válasz akkor megint kibuktam mert..mert ez sehogy se volt jó. Ha nem írt volna, az lett volna a bajom, így az, hogy írt.. Női logika..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat