Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
the universe

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
the universe

elte-univerzum 6:6. én rúgtam az első gólunkat.. el sem hittem. :)
mindig vezettek kettővel, de mi mindig behoztuk. az utolsó percben meg 6:4-re vezettek. aztán Csilla góóól. becseréltek. 15 másodperc van még, Orsika lepasszolja, Vica átveszi, lő és góóóól. ilyen még sosem volt szerintem, max még u15ben, hogy én két gólt lőjek.. :) meg eleve, még az 1 is nagyon ritka, évente rúgok kb annyit, meg ugye hátvéd is vagyok.. szóval olyan jó volt végre örülni a meccs végén - és közben -, és nem úgy hazajönni, hogy na már megint kikaptunk. végre csapatként játszottunk, és gólokat rúgtunk, pedig elég sokan hiányoztak a meccsről. olyan boldog vagyok.. :) az elmúlt hónapokban hiányzott már ez a kis boldogság, és hogy kicsit ne arra gondoljak, ami/aki hiányzik az életemből..

Adrinak sütöttem kuglófot és rajzoltam grumpys pólót, örültem, hogy örült neki :) és habár másnak is számtalan születésnapi ajándék ötletem lett volna, azt hiszem, ezekre már soha többé nem lesz szükségem...

https://www.youtube.com/watch?v=RBohjghtOsw
And it's been a while but I still feel the same
Maybe I should let you go

olyan rossz...

habár asszem megfogadtam, hogy nem "nyígok" itt tovább erről, ennyi panaszkodás talán belefér. én majd úgyis tudom, mire értettem, mikor évek múltán visszaolvasom.. de remélem, akkor már nem fog elszorulni a torkom.. és hogy hamarosan betoppan valaki az életembe, aki miatt megint azt érzem reggelente, hogy érdemes felkelni.. aki miatt nem fogok sírni esténként és azon gondolkozni, hogy mit rontottam el, miért vagyok jó egy ideg, aztán miért dobnak el, mint egy megunt játékot.. who knows..

a suli egyébként elég fárasztó, alig van időm valamire is, kb 4 hete várom,hogy végre legyen időm megnézni egy filmet este, ma talán sikerül.. TALÁN.. volt Ákos premier est is, ő cuki volt, mint mindig :) az új számok nem tetszenek, és most nem is vagyok Ákos hangulatban, de azért mindig mosolygok egyet, ha meglátok egy plakátot az utcán. :)

már hónapok óta Jack mániás vagyok, és ma megláttam, hogy megy Rómába, Madridba és Hollandiába több helyre is.. úgy szeretnék elmenni.. tényleg azt éreztem, hogy nekem muszáj valahova kimennem, hogy lássam..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat