Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
save lives!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
save lives!

tegnap reggel mentem be az A-ba, egy bácsi osztogatott papírt.. elvettem.. ma véradás a btk-n! egész órán ezen járt a fejem, egy lánnyal beszélgettük is, hogy kéne menni. pont elmaradt egy órám is.. csak már 2 éve nem mertem elmenni újra, mert akkor azt mondták, alacsony a hemoglobin szintem, így nem adhatok.. és nem szedtem utána sem semmit rá, csak elkezdtem egészségesebben étkezni, rengeteg zöldséget, gyümölcsöt, kenyérről leálltam stb.. de hát a fene sem tudta, hogy ezzel változott-e valami..
lementem végül, és ott volt a lány, aki mellett ültem :) amikor sorban álltunk, néztem az előttem lévő srác papírját, hogy neki 160vmennyi a szintje.. nekem meg 129, na mondom akkor tuti megint nem adhatok.. megkérdeztem a mögöttem állót is, neki is olyan magas volt.. :D
jaj meg:
milyen vizet kér?
ööö szénsavasat..
na végre valaki azt kér!
hát én is csak azért, hogy a palacsintába tudjak majd tenni..
jaaaaaj hát te is úgy csinálod? én is!
:DDDD
kérdezte a doktornő(lány), hogy mennyit ittam aznap.. fél12kor.. mondtam,hogy kb 4 decit.. HÁT NEM MONDTA MAGÁNAK SENKI, HOGY VÉRADÁS ELŐTT MÁSFÉL LITERT KELL INNI? 4 DECIT VESZÜNK LE!!! úgyhogy le kellett tolnom 7 deci teát, aztán várni negyed órát.. :D de még aznap ittam vagy másfél litert, éreztem, hogy kell..
a jobból vettek, de utána a két órámon is tudtam azért írni.. :D
amúgy a múltkorihoz képest nagyon sok mindent adtak, nagyon aranyosak voltak.. 2 vizet, csokit, bögrés levest, dobozos alk.mentes sört, étkezési utalványt és egy szelet pizzát. :D
ugye nem lehetett volna utána sportolni, de azért elmentem edzésre és végigcsináltam, mondjuk gyorsabb futások után éreztem, hogy olyan fura.. meg még ma is, a lépcsőzések után..
de annyira örültem, hogy adhattam vért.. mert szerintem aki megteheti, annak kutya kötelessége.. én is félek a tűtől, és fáj, mikor beszúrják, és utána is egy ideig, és mikor a ragasztót akartam leszedni a karomról, azt hittem, bepisilek... de büszke vagyok magamra azért, hogy a félelmemet le tudtam küzdeni.. nem azért, mert vért adtam, hanem hogy szembenézek a saját gyengeségemmel másokért.. sok ilyennel nem vagyok képes, de ezzel igen, és ez egy kis önbecsülést ad.
szóval köszönöm, hogy adhattam! :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat