Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Lujzi naplója


Rudolf Gergely [48045 AL], gazdája Lujzi
2014-10-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/48045
2014-10-15

Remek, nem kaptam csak fél havit, a többit levonták a szállásra, be kell mennem az irodába, hogy megnézzem, mit csináltak. Sok kedvem van, ma úgy eláztunk Ákossal, jelzem 11 óra van délelőtt, hogy csurgott rólunk, hát rólam leginkább, mert neki volt kapucnija. Dehát muszáj voltam neki megmutatni a sulit. Meg ez a hétvége. Meg ez a hét. Hát a hétvége az csúcs volt. Örültem, hogy megjött Ákos, naná, hogy elment Kristóf mellett, hiába szólította meg, elment Kittiékkel cigizni, mi meg Kristóffal kerestük össze meg vissza, hogy hol van, mert a telefonja is lemerült természetesen. Végül csak megtaláltuk őket, jó volt látni Ákost, aztán elmentek a lányok, meg a fiúk, én meg hazamentem.
Este szóltak a fiúk, hogy lent vannak, mentünk a Jobbmintba, csocsóztunk, ittak egy sört, Kristóf ment haza, Ákos meg énhozzám, Robika lekéste a buszt, ahogy Sára is. Végül egy busszal mentünk le Sárával, ott találkoztunk a haverjáékkal, akikkel együtt akart menni a SZITre, és Kittiék is ott voltak.
Kitti totál ki volt akadva Ákosra, nagyon mérges volt rá, és követelte, hogy mindenáron beszéljenek, jó, hát beszéljenek, Kitti meg Ákos, Anita és Kata társaságában.
Így kell kettesben megbeszélni dolgokat.
Plusz Kitti Dáviddal kajabált a telefonba, hogy mi az, hogy nem jön le velünk.
Hagytam Kittiéket, inkább mentem Robika elé. Lefogyott szegény fiú. De jól áll neki, a hátát sem tartja görbén, saját edzéstervet állítottak össze, mellette meg rengeteget melózik, de a dereka beállt, és fáj neki. Valószínűleg a súlyoktól. Nagyon jó volt újra együtt, Máté hiányzott csak, meg Dávid, hogy nem jött.
Ákost nagyon fölcseszte Kitti, olyan hülyeség miatt, hogy igazán nem érdemes emiatt elcseszni a saját és más estéjét is. Sikerült neki, és egyáltalán, ahelyett, hogy mentünk volna valamerre, valakinek mindig akkor jutott az eszébe, hogy jó, akkor most vegyünk még sört, jó, most pisilni kell, most erre várunk, most arra.
Robika meg cipelte a táskáját a hátán.
Mondom menjünk énhozzám és rakjuk le. Jobbnak láttam kivonni magam Kitti légköréből, mert baromira zavarta, hogy ott vagyok. Mert úgy a legkönnyebb utálni valakit, hogy csak úgy. Az ember még a fáradságot sem veszi, hogy megismerje a másikat, csak úgy utálja egy olyan pitiáner dolog miatt, amire nincs bizonyítéka. Azért nem, mert nincs mit bizonyítani.
Jó is volt egyedül lenni Robikával és csak beszélgetni.
Bár ő is kombinál, nem tudom hova, de már lassan nem idegesít, lassan hozzászokom, higgyenek, amit akarnak.
Csatlakoztunk a többiekhez a SZITen. Dávid is ott volt már, Csanáddal beszélgetett, Anita meg Kata eltűntek, Kitti Sárával lelkizett, Ákos kettejük között hallgatta.
Nem így kellett volna telnie ennek a napnak, hanem, mint Siófokon, elmenni valahová bulizni egy jót, de Sárának is elment a kedve tőle, Kittinek eztán a busza ment éjfélkor, úgyhogy tényleg nem jutottunk el sehova, lekísértük őt a buszhoz, bevárta a pasiját, és elmentek.
Mi meg elindultunk a Jobbmintba. Csocsóztunk és végül jól szórakoztunk négyen.
Kérdeztem Ákost, mi volt a probléma Kittivel, de csak megerősített abban, amit gondoltam, de ehhez el kellett mesélnie, mi történt konkrétan közöttük. Nem mondott újat, sőt, többre számítottam, és ezért is érdekes Kitti reakciója, meg a féltékenykedése, mire fel, kérdem én ??
Olyan ember vagyok, akire számíthatnak mások, ennyi, Ákos számíthatott rám, és segítettem is neki, és unszoltam, Kitti nem volt e téren mellette. Persze Kristóf is milyen ember már, mert nem olyannak tűnik, akivel szívesen lakik az ember, honnan ismerem, stb. Vennél egy kis erőfeszítést magadon és beszélgetnél vele ? Vagy velem ? Nyilván nem. Anita meg a barátnője, jóhogy ő is ugyanazon a véleményen van.
Vigyázz Kitti, mert nem csak egy nagyon jó barátságot teszel tönkre, hanem a saját párkapcsolatodat is.
Persze másnap jönnie kellett neki is az iskolákhoz, engem nem zavart, sőt, örültem neki, de ott is miket le nem vágott.
Szerencsére jól alakult.
Visszatérve még az estéhez, fölmentünk énhozzám Robika elvette a cuccait, Sára meg... nagy ez az ágy, 3man simán el lehet férni rajta. Mondom nem lesz jó, a házi néni Ákost alig akarta megengedni, ha meglátja, hogy 2 fiú megy ki a házból, engem is utamra bocsát. Sajnáltam Robikát meg az egész helyzetet, mert szívesen elszállásoltam volna tényleg, de nem akartam bajt, és helyem sem volt. Mit terítsek le neki? Esélytelen...
Szegényke azt nézte, mikor megy busza haza. 5.25.
Másnap kiderült, hogy addig kint voltak a játszótéren !! !!
Hát mondom Sára nagyon jó vagy, mikor megígérted, hogy elszállásolsz mindenkit. Mi lett volna, ha Máté is jön ??
Legalább a végére még Ákos is jól érezte magát, és ennek nagyon örültem, hogy annyira mégsem lombozta le Kitti.
Szóval ez történt.
Megérkezett Ákos.

Tegnap este mentem ráncra, erre elkezdett egy vén fasz zaklatni a buszmegállóba. Nem mondtam el senkinek, de remélem többé nem találkozom vele...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat