Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
5

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
5

26. éjfél van.
tegnap este sírtam sokat. ma napközben gondoltam rá, de nem éreztem magam rosszabbul, mint szoktam. de most...

Papa, a halálod csak annyira tanított meg, hogy eldobhatnak ezerszer, összetörhetik a szívem száz darabra, akkor sem fog fájni semmi annyira, mint az, hogy Téged elveszítettelek.. Te egyetlen, aki hitt bennem.. úgy hiányzol.. már teljesen olyan, mintha soha nem is lett volna papám, egyszerűen nem tudom elképzelni, milyen az, amikor az embernek van.. egy csoda, amit már sosem kaphatok vissza.. a többiek már mind 25 évesek voltak, én még csak 17.. bennem idilli kép élt, még szinte alig találkoztam a halállal, és eszembe sem jutott sohasem, hogy egyszer már nem mondhatom el magamról, hogy van egy dédim, két mamám és egy papám..
nem voltam erre felkészülve, egyszerűen gyerek voltam még.. elvoltam foglalva a saját piti gondjaimmal, minden más fontosabb volt, és bele sem gondoltam, hogy egyik pillanatról a másikra omolhat össze az idilli kis világom. azóta sem beszéltem ki soha senkinek, hogy ez nekem mennyire fáj.. hogy hányszor gondolok Rá, hányszor fakadok sírva esténként... itt szorongatom a közös képünket.. olyan őszintén nevetek rajta..mint talán soha máskor..
annyira szükségem lenne most rád.. most, amikor talán majd tanár leszek.. hogy elmond, hogyan lehetek olyan, mint te voltál.. mert te leszel örökké a példaképem.. de csak 17 évet kaptam belőled.. annyira keveset.. annyi mindenre nem voltam még 17 évesen kíváncsi.. most pedig már nem kérdezhetem meg tőled..
Ha ma látsz, remélem tudod, hogy nagyon szeretlek, és iszonyatosan hiányzol..! már fél vagyok, csak fél vagyok nélküled..

https://www.youtube.com/watch?v=kI0GRvsyaV8
ennyi csak, ami megmarad, ha szétosztod Önmagad..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat