Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-11-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-11-09

Képtelenség mostanában befejezni ezeket..
Túl sok minden történik és néha úgy érzem, hogy ennek a lüktetésnek én is része vagyok, ami tök jó, máskor pedig azt, hogy taszít, ami történik és én csak egy külső szemlélő vagyok.
Furcsa nézni a többieket, ahogy kiütik magukat így vagy úgy, de bármely pillanatban én inkább a nemet mondom a dolgokra, aztán gondolkodom, vajon én vagyok a normális vagy ők..
Minden esetre eddig még mindig arra jutottam, hogy nem érzem bajnak, hogy nem kértem a cigiből, nem ültem egyik pasi öléből a másikéba és nem viselkedtem úgy, mint egy ribanc.. Úgy érzem, nem marad ki semmi az életemből és hogy úgyis itt kell megoldanom az életem, nem belemenekülni egy másállapotba.. :) Amúgy is kell találnom egy másik munkát, jó ZH-kat kell írnom meg ilyesmik és perpill ezek előbbre valók más dolgoknál.. :)
Már csak egy fiú hiányzik, de most annak nincs prioritása plusz esélyes jelölttel sem rendelkezem..

Az is fura, hogy Brigi újabban nem bízik meg bennem. Vagy lehet az zavarja, hogy én ítélkeznék felette és annyira ő sem érzi ezeket a történéseket a magáénak? Tegnap sem voltam jófej, mert csak felvontam a szemöldököm, csak beszóltam neki.. Jó meg az is fura, hogy a pasiknak épp az jön be Brigiben, amit akkor mutat, mikor sokat iszik.. Én meg nem akartam valami hülye fap*nának kinézni, de nem tehetek róla, hogy nem díjaztam, hogy a Dezső fogdos meg miegymás.. :/ Az rossz, hogy Ákos nem volt, mert ő nem itta volna hülyére magát és lett volna kivel beszélgetnem..

Nem írtam még a hajóútról se..meg az eheti leltárakról, Gábor furcsa viselkedéséről, Lalával legújabb beszélgetéseinkről.. De sajna most nem érek rá, vár a vállpü, szóval ezt most megint skippelem.. :)
De lassan úgyis vége a leltáraknak, talán visszaáll az életem a régi kerékvágásába.. :) Nem mintha egyébként nem élvezném ezt az újat is a maga nemében, csak én jobb szeretek kipihenten inni, mint úgy, hogy nem alszom ki magam 2 napja és azon pörgök, hogy mikor menjek haza, mert tanulnom kell..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat