Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ebből baj lesz...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ebből baj lesz...

2014-12-02

Továbbra sem javulnak a dolgok. Ráadásul egy tekintélyes darab letört az egyik fogamból... A faszom tele van. Állandóan történik valami.

Ma (most 1:22 van) is megyek. Lemek. Leeeemeeeek! Nem akarok bemenni... :S Nem a hely miatt, csak olyan fájdalmas állandóan kelegetni. Állandóan benn vagyunk, holott az egésznek semmi értelme. Kurva vasárnap, és a kurva szarság, ami akkor lesz. A sok kurva szarházi. A kurva mindenség.

Fogászatra is kell lassan menni... Remélem van annyi időm, hogy előbb letegyem az angolt. Miért a sorrend? Mert az angol nyelvvizsgámmal több lóvét kapok, és TALÁN marad is valamennyi. És hogy miért nem az SzTK-ba megyek? Azok még egyszer nem mennek a fogsorom közelébe. Nem. Nem fognak hónapokig kínozni!

Megelégeltem mindent... Nem kellene élnem.

Közben igencsak várom a Karácsonyt. És reménykedem, hogy idén senkim nem kerül kórházba/hal meg/vész össze senkivel/őrül meg. Öcsém fapicsának pedig NAGYON ajánlom, hogy a karácsonyt ünnepelje. Ha hív, nem megyek. Exemnek szokás szerint nem fogok létezni.

De remélem, hogy legalább a családommal jól fogom magam érezni. És hatalmasakat Catan telepeseizünk. :))) Meg lovagozunk és városozunk. :)))



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat