Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2014-12-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2014-12-11

Megint rég.. :) De hát sok újdonság nincsen..

Múltkor amúgy rákerestem azokra a csajokra, akiket Ákos mondott. Ilyen szőke, nagyon vékony szépségek. Lehet ezért nem bukik már rám. :) Igaz, Angelina Jolie-t is mondta, hogy régen ő is.. Mi meg mondtuk, hogy Brad Pitt megöregedett, erre totál kiakadtak, hogy az nem számít, Brad így is tök sármos. Hát, lehet.. Én sok filmjét nem láttam mostanában. Ha megborotválkozik, akkor jobb, mint ha nem, ez biztos.. :)
Azóta meg nem találkoztunk Ákossal. Abszolút nem is jelentkezett. Lehet elszúrtam a dolgot a DWS bulin, de ha így van, már az sem érdekel. Ákos amúgy sem megfelelő, több okból sem. Nem is az zavar, hogy micsoda jó pasi és hú meg ha, hanem az, hogy én egyedül vagyok. És így, hogy jelenleg se munkám, se barátom, se semmi, csak ülök itthon a könyvek és füzetek felett egyedül naphosszat, kicsit elővesz néha a búbánat.. No, de majd ennek is vége lesz előbb utóbb. Remélem előbb... :)
Többiekkel is semmi. Gábor nem jelentkezik, én se keresem őt, idő kérdése, hogy az is széthulljon, de nem érdekel, úgyis erre számítok már jó ideje. Lalával váltottunk egy üzenetet, mikor megdicsérte a képem, de hát nyilván vele nem is várható semmi változás. Aki pedig még érdekes volt..ő eltűnt 2 cuki üzenet után.. :) Persze, az is jobb így, tudom. De legalább szerzett vele jó pár vidám percet és vicces gondolatokat.. :)
Szóval most csak a vállalati pénzügyek körül forog az életem. De úgy érzem, mindennel együtt, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok így. Vagy csak elhitetem magammal, de úgy érzem, jobb, hogy nincs már a Trenki, nincs Gábor, nincs Ákos... és más se..

Valahogy úgy érzem, itt az ideje mindent újrakezdeni. És talán az is megérett már bennem végre, hogy nem kell nekem mindenáron valaki. Nem újévi fogadalmak, de januárban elkezdek járni a pszichológushoz meg kezdek valamit a bőrgyógyászos dolgokkal is. Meg persze szerzek egy új munkát. Meg elmegyek még valahova..
Minden más..várhat. Jó, még angoloznom kell meg olaszoznom. De azt éppenséggel már az ünnepek alatt el lehet kezdeni. És remélem idővel majd helyükre kerülnek az építőkockák meg a dolgok az életemben. Jajj, de jó lenne. :)

Ma amúgy..a leírtakra rácáfolandó..újraolvastam az e-maileket, amiket váltottam Lalával. Annyira nem volt sok, inkább képek. Azokon jókat röhögtem. Nem tehetek róla, de Lala egy csomó képen annyira röhejesen természetellenes fejet vág, hogy nevethetnékem volt tőle.. :D

By the way..idén nem is írtam a leltárzáróról. Pedig vicces volt. :D
Odaértünk, először is cigiztünk. Aztán visszamentünk, majd megint ki.. :D Másodszor Ákos megkérdezte, hogy megyünk? Rávágtam, hogy igen. Aztán meg mondtam, hogy nem. És így mondta, hogy akkor jó, mert még nem is beszéltünk.. Kihagyható lett volna a sok félrebeszélés, de mindegy..
Elég hamar elég sokat ittam, úgyhogy hamar ráindultam a Petire. :D Persze nem úgy.. Csak úgy, ahogy a Petivel kell. Petivel jó ezt csinálni, iszik annyit, hogy ne értsen félre semmit, meg velem kapcsolatban amúgy se tenné, mert a szabályok kőbe vésettek, nem akarunk egymástól semmit. :) De mivel ő jól néz ki, nekem bejön, és viszont, így ez teljesen jó. Senki nem gondol semmi mélyet bele a dologba, csak szórakozunk, de annak tökéletes. :) Mert ami ezzel a baj szokott lenni, itt még az sincs meg, ugyanis nem bánt meg lelkileg.. :) Na szóval elvoltunk. Éppenséggel lehet Ákos többet gondolt bele a dologba, mint ami van benne, de ez csak azért lehet, mert nem ismeri Petit, ami hiba, mert nem egy bonyolult jellem. Bár kötve hiszem, hogy Ákos ezen sokat merengett volna, hogy mi van meg mi nincs velünk..
Táncoltam Zsocával. Az idén is vicces volt. Ádám a múltkor meg is jegyezte, hogy ha fiú lennék, mi minden lehetett volna.. :D Hát, Zsoca jobban táncol, mint Peti, csak nekem így is egy kicsit sok volt. Én megszoktam, hogy egyedül táncolok és nem is zavar, hogyha a pasi nem egy Fred Astaire.. Zsoca meg olyan bemutatót adott elő, mintha párzási táncot nyomna és kicsit sok volt.. :D Szóval visszatértem Petihez.
Erről jut eszembe, tarthatnánk valami összejövetelt a Norbis csapatnak még idén..bár valószínűleg 2 ünnep közt mindenki otthon lesz, szóval csak a pestiek jöhetnek szóba, de olyan nem sok van. Úgyhogy max ünnepek előtt lehetne, de hát hét közben ki jön el? Maradna a péntek este, amikor meg szerintem mindenki megy haza. Na mindegy, majd mondom Briginek, hátha összejöhet még valami.

Ja, jó volt a koncert is. Cuki, fiatal fiúcskák nyomták a zenét, tiszta pedofilnak éreztem magam, hogy bejöttek. Nagy része 20 körül járhatott, bár szerintem az énekes - aki nekem volt szimpi - meg a másik csávó, aki Briginek, ők kicsit idősebbek voltak. Vagy nem. :D Később valahogy próbáltam kommunikálni a dobossal, ha jól rémlik, pont szembejött, egymásra mosolyogtunk és akkor így kényszert érezzek, hogy elkezdjek beszélni hozzá, amit lehet nem kellett volna, mivel már beszélni nem nagyon tudtam.. :D:D Ezt utána Mátéval is előadtam, jó sokáig karattyoltam neki igen ittasan arról, hogy nincs munkám meg ilyen marhaságok.. :D
De amúgy nekem a zene is bejött. Szeretem a koncerteket, ennek meg pláne volt hangulata, hogy ott ültem tőlük kb 3 méterre. Gyakorlatilag együtt nevettünk, mikor nem tudtam normálisan tapsolni.. Kis cukik voltak. Kár, hogy ilyen zsenge korú feltörekvő ifjú titánok voltak.. :D Bár nem tudom, mi lett volna, ha nem azok. :D
Szal ennek a mondatnak sok értelme volt.. :D:D

Koncert után - ha jól rémlik, Petivel voltam - odakeveredtünk a pulthoz. Azért, hogy iszunk valamit vagy miért, már nem tudom. Bár addigra már volt bennem egy sör meg vagy 2 vodka és egy jager, szóval nekem már nem hiányzott semmi. :D Minden esetre épp ott volt Ákos. Aztán valahogy elkezdtem vele beszélgetni. Igazából nem kellett volna, de egy kicsit lecs*sztem, hogy nem jelentkezett. Bár annyira nem értem, ez miért probléma, ha nem nézünk semmi olyasmit, hogy érzelmek, csak azt, hogy barátok. Akkor is. Azt mondtuk, tartjuk a kapcsolatot, erre eltűnik, mint szürke szamár a ködben. Nekem ez - akárhogy nézem - furcsa. És ezt neki is megmondtam..hogy nálam ez nem egy megbízható ember ismérve. Bizonyára nem tetszett neki, ahogy viselkedtem. Persze, semmi jogom nem volt számon kérni.. Csakhogy..ittam. Megtettem. És azt gondolom, hogy ha neki tényleg számítana valamit az, ami van kettőnk közt elvileg, akkor nem érdekelné ez. Viszont a tapasztalatok azt mutatják azóta, hogy én nem érdeklem és nem az, ami történt. Nem sok kedvem van kutatni az okát, én tényleg azt hittem, passzolhatnánk, olyan jól kijöttünk.. Persze azóta mindig úgy találkozunk, hogy ott van Ádám, akivel olyanok, mint 2 óvódás. Az egyetlen szerencse és pozitívum, hogy ilyenkor Brigi is ott van és elmerülhetünk mi is valamiben.. Az egyetlen különbség, hogy Ádám akarja Brigit, Ákos viszont nem akar engem. De ez azért nem tragédia. Igazából azt hiszem, talán az jött ki belőlem ott a Hunniában, amilyen valójában is vagyok, csak titkolni szoktam, mert ijesztő lehet.. De most lejjebb ment az a szint, ami meg szokott lenni, úgyhogy hagytam. És Ákos nem kér ebből, tehát az a jó, hogy legalább arra mond nemet, aki valójában vagyok, így könnyebb elengedni. Hiszen ha ez nem kell neki, később sem lenne jó..

Beszélgettünk egy darabig. Arról nem is szóltam, hogy egész koncert alatt valami barna leltározós csajnak csapta a szelet, aztán mikor velem végzett, odaült egy másik mellé... Mert volt valami elintéznivalójuk.. Itt tényleg egy lennék a sorban, nekem meg ehhez nincs ingerenciám. Ákos szintje kimerül a tippmix-ben, a 19-20 éves csajokban és a WoW-ban.. Na, hát ez az, ami nekem kevés.
Ezért kell nekem inkább egy normális harmincas. Természetesen tartozékok nélkül..:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat