Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Szevaszparaszt csalamádéval

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Szevaszparaszt csalamádéval

2014-12-16

Bánathozó kapott ma egy szevaszparasztot. Két hétig gondolkoztam arról, ami már egy éve bánt. Igazából az ő érdekében nem kellett volna elolvasnom a szemét szövegeit, amiket írt. Hát tudja már, hogy merre hány méter, bassza meg! Csak érdeklődje meg, érdeklődje meg hogy miért! Mindent tételesen, adatszerűen, időrendi sorrendbe szedve elmondok neki. Hogy miért foglalkozom még vele ennyit? Azért, mert nem hiszem el, hogy nem tudja min megyek keresztül miatta. Öt évet elfeledni két év alatt nem lehet. Egyik szavával a másikat csapja agyon... Egyik pillanatban bátorít, másik pillanatban lehúz, hogy aztán másnap közölje, hogy a saját sorsom kovácsa vagyok. Egyik nap A, másik nap B, harmadik nap C, negyedik nap D, hogy aztán az ötödik napon ismét A-legyen, amit a következő nap a C kövessen. Hazudik az indítékairól, hazudik bele az arcomba, ostobasága miatt egy teljes évig gyötört a bánat. Amikor átszervezem miatta a hetet tavasszal, lemondja a programot. Átteszi olyan napra, hogy még vidáman el tudtam volna intézni a találkozót, és utólag szól, hogy ekkor mentek. Felajánlja, hogy majd találkozunk a húsvéti szünetben. Mondom neki erre: március 30-cal dolgozni kezdek. Válasza: "ha gondolod vmikor a tavaszi szünetbe elmehetünk vhová sétálni. " ergo magasról le van szarva, amit mondok. Vagy a szövegértés okoz problémát. Hát baszd meg... Az agyaddal nincsen véletlenül valami baj? Most leszarta a kalapács nyelét! Betelt a pohár vele, és az egész szarkeverő kompániájával... Elegem van belőle.

A saját sorsom kovácsolásáról pedig annyit, hogy ezt követően amikor elmondtam neki mindent, amin idáig keresztülmentem, akkor sem értette meg hogy miért vagyok felháborodva. Higgadt időszakomban megemlítettem neki, hogy nordkisasszony valószínűleg nem szabad, van párja. Válasza:

"az igen, már foglaltakra hajtasz, nagy az önbizalom, de hát az én kezemről is lecsapták a legutóbbit de így utólag: hál istennek sokkal jobbat fogtam ki az uraság helyett"

Ezek után miről beszélünk? Ő bátran írhat nekem olyat, hogy az ő "kis szíve csücskével" nem lehet együtt egy hónapot (legyünk korrektek: 5 hetet) a csúnya rossz nyári gyakorlat miatt, meg fennen mesélheti, hogy hány pasija volt, és hogy fú, már előző év április közepe óta nem volt együtt senkivel (azért a rafkósságot figyelitek: Véletlenül se kezdjük esetleg újra, ezért nem adott magáról életjelet a nevezett időintervallum alatt, illetve egyszer találkoztunk, de annak részletezésébe inkább ne menjünk bele, mert elvisz a szívem. Mostanság amúgy is szúr időnként)... Hát azért álljon meg a menet, és mindeközben közben ne haragudjon a világ! Bővebb info az "Üdv bánathozó"-alatt.

UPDATE: Most (2014.12.20-án), kissé átírtam a szöveget, mert helyenként a síkidegtől nem fogalmaztam meg rendesen a mondandómat.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat