Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Félegészség :D

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Félegészség :D

2014-12-18

Na, most megadtam a módját, báz. Itthon főztek egy olyan félelmetesen undorító, lebbencslevesre csak nyomokban emlékeztető anyagot, hogy belekóstoltam, és megállapítottam: Cthulhu-ízű. :D Dacára annak, hogy még a büdös életben nem kóstoltam polipsárkányhumanoidszerű barátunkat. XDXDXD Mit tesz ilyenkor egy, a főzés, és alkímia tudományában jártas embör? Na mit? Visszateszi a hűtőbe azt a förmedvényt, és világgá szalad. Legalább is az első, szeme elé kerülő közértig. Ez esetünkben egy szexuális CBA volt. :D Itt szereztem be a következő lakomám anyagi komponenseit, név szerint:

- egy negyed zellergumó
- két sárgarépa
- egy vastagabb, egészséges petrezselyemgyökér
- egy teljes csirkemell

Ezen hozzávalókat, ős evoék kiáltásaitól hangosan hazafuvarozza, és készít belőle egy zöldségágyas sült csirkemell filét (további, negyedekre vágott nagy fej vereshagyma, és három gerezd fokhagyma hozzáadásával), majdan, midőn elkészül eme CUCC, üstöllést leturmixolja a zöldségeket sok-sok fehér borssal, borssal, némi sóval, pár babérlevéllel, indokolatlanul tetemes mennyiségű mustárral, hogy jó pikáns legyen, egy kis sóval, és cukorral, s kész a középkorias/reneszánszosabb jellegű ínyencség. Igen ám de hogy lesz sült a hús? Simán. Miután a zöldségekkel összepárolod, jól előzőleg beolajozva olivaolajosan, sok borssal, sóval, gyömbérrel, és rozmaringgal megdörzsölve, kitakarítod az edénytet, kensz alá némi zsiradékot, és ebben sütöd ki. :D Ennyire egyszerű! :))) Gerslivel, vagy kenyérfélékkel érdemes tálalni a hitelesség kedvéért. :))) Nem: Kapásnövények szóba sem jöhetnek. :D

És igen. Vettem egy új pullovert. Koponya vigyorog rajta, mely büszkén hirdeti: "You lose!". A hátoldalon pedig: "Game Over". :D Ma voltam ugyanis a rockpinyóban, és nagybetyárlást tartottam. :DDD Akartam egy "Eternal love" feliratút is. Gondolom jelzésértékű volt, hogy nem jött fel rám sűrű szentségeléseim ellenére sem... XDXDXDXD És hogy mit kerestem ott? Rendeltem egy pulóvert, de nem volt, csak XL-esben. :D Az XL itt annyit jelent: M. :D De tudjátok mit? Leszarom. :D Annyira nem is nézett ki jól, a tarotos. :D Pedig nekem a mintája tetszett. :))) Na sebaj! :)))

Amúgy H.P. Lovecrafttől kihoztam vagy 3-4 kötetet a könyvtárból, és faja. Elolvastam egyet, maradt kettő. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat