Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-01-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-01-30

Ma péntek van, én szerda óta lenn vagyok mamáéknál. Nem történik semmi különös, folyik az élet itt, mint mindig, nem sok esemény van.
Esik az eső és nemrég beszéltem anyuval, úgy néz ki, lejönnek mégis ma este. Ennek azért örültem, kis színfolt szürke életemben..

Tegnap beszéltem Gáborral, azt is tekinthetjük színfoltnak, csak az olyan nem teljesen pozitív. Most is törtem a fejem, mit akar elérni nálam. Végül rábólintottam a találkozóra, pedig nem bízom benne. Nem is tudom, miért tettem, azóta is gondolkodom, jó döntés volt-e. De nem tudom eldönteni. Olyan kietlen és sivár az életem, semmi esemény, kevés pozitív dolog.. De ez talán nem a megfelelő módja annak, hogy valami izgalmat, hétköznapitól eltérőt vigyek bele. Úgyis tudom, mit akar, még akkor is, ha azt ígérte, egy ujjal sem nyúl hozzám. Hagyjuk már..tudjuk, mi lenne a vége. Büszke vagyok az akaraterőmre, de annak is megvannak a határai meg a vége is..

Gyuri nem írt vissza. Ami egyébként furcsa. Azon is törtem a fejem, hogy vajon miért nem. Kicsit rosszul is esik. Az meg még jobban zavar, hogy a Kincső nem válaszolt. Be kéne mennem a Trenkibe valamikor, csak olyan..feleslegesnek érzem. Minek járkáljak vissza, még azt hiszik, nem tudok továbblépni. Zsuzsinak legalább már van másik munkája, neki látványos a továbblépése. De velem még mindig semmi. Nem akarok életem végéig HP-re várni, de a Diageo-tól nem hívnak vissza másfél hete, a Philip Morris-tól meg elutasító e-mailt kaptam. Mondjuk..legalább nem várom feleslegesen, van visszajelzés, még ha nem is pozitív. Ez is jobb, mint a semmi.
Máshova meg egyelőre nem jelentkeztem. Áh, mindenhol ilyen hülye gyakornoki pozíciók vannak. HR-est keresnek mindenhova, de én nem akarok HR-es lenni. Na mindegy, van a Bosch-nál egy asszisztens gyakornoki munka, még talán fel is vennének, aztán legalább ott vagyok egy multinál. Csak..nem tudom. Magam sem tudom, mit is akarok. Meg hogy lenne jó. Jövő héten hazamegyek és felhívom a pszichológust. Tudom, hogy nem fogja megoldani helyettem a problémákat, de nem is kell, csak szeretném, ha rendbe tudnám tenni az életem. Kerül, amibe kerül..

Furcsa módon bármennyire azt érzem, hogy nem kell senki meg hogy rendet akarok rakni magamban és magamon mindent, mégis Lalát a legnehezebb kiűzni magamból. Egyre kevesebbszer jut eszembe, de ma, ahogy próbáltunk meleg vizet csinálni..és ott volt a szivattyú, csak néztem..aztán néztem Balázzsal kinder tojásos videót és teljesen izgatott lett tőle, tiszta piros lett a füle. Arról is ki más jutna eszembe?! Néha elmélázom, hogy hazudok-e magamnak vele kapcsolatban és..nem tudom.
De annyira nem is akarom tudni, majd elmúlik úgyis. Majd eltűnünk mi is, mint a nyomtatott sajtó.. :)

Nincs miről írnom igazán. Igyekszem jó gyerek lenni, akire úgy azért büszkék lehetnek a nagyszülei, mert ha már a másik két unokájuk olyan, amilyen, legalább én próbálok megfelelni, úgy ahogy, jól rosszul a sikeres ember szerepkörének. Hmm, nagyon messze állok tőle, de igyekszem.. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat