Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-02-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-02-17

Hozsánna néked, Leibowitz!
Tetszik a megszólítás, még tiniként olvastam ezt a könyvet, jó lenne ismét elolvasni, akkor nagy hatással volt rám, bevallom nem emlékszem miről szólt, de olyan hatással volt rám, amit nem tudtam feledni:)
Elképzelhető mégis Márai Sándor könyvét fogom újra elolvasni, amit minden évben megteszek, annyira szépen ír, ahogy én szeretem megtelik könnyel a szemem és ott belül is a gyönyör árad szét...., nem lehet szavakba önteni.
Álmodozom, a Csillagkapu vége lett, nem néztem bele, puff ilyen is van.
Hajrá, kitartást, holnap szerda, nekem úgy tűnik, mintha csütörtök lenne, de ne siessünk annyira, szép lesz a szerda is.
7végén jó lenne elmenni a szüleimhez látni hogy vannak, hiányzik a kutyusuk is, de a testvéremékhez is el kell ott névnap lesz. Rövid lesz a 7vége úgy érezem megint.De ma este az enyém, ágyba bújok a puha takarómmal körül veszem magam és enyém az éjszakai pihenés, ne zavarjon senki, imádok aludni, feküdni, ezt nagymamámtól örököltem, ő is nagyon szeretett pihengetni az ágyikóban, húz most is az édes ahogy rápillantok (az ágyra). Ez lustaság lenne, de este bújok az édes ágyikómba ez azért nem olyan nagy hiba és reggel ötkor elhagyom, nagyon hiányzunk egymásnak úgy érzem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat