Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-03-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-03-14

Nos, nem éreztem a tegnapi napot. Egész nap olyan leharcolt voltam. Lekvár Viki. Ha legalább valami feldobott volna, de Gábor se volt benn, aki annyiból lehet jó lett volna, hogy megkérem, jöjjön már oda kicsit viccelődni, mert olyan f*s volt minden.. Gyuri meg..hát ő olyan semmilyen volt. Azon törtem a fejem, megmondjam-e neki, hogy csak hétfőig leszek. Mert akkor..mittomén, ez a korlátozott elérhetőség szokta növelni az igényeket. De szerintem tök felesleges. Úgysem érdeklődik különösebben, talán jobb is ha megint csak úgy eltűnök és akkor lehet úgy egy hét után majd realizálódik és megfogalmazódik benne, hogy megint elmentem..de most már valszeg örökre, mert van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez a lány be fog válni. Azért, mert fiatal, azért mert hajlítható még, alakítható, mert tapasztalatlan meg ilyesmik. Szerintem jó lesz nekik.
Miután Gábor mondta, hogy jó kis szőke, megnéztem Carerix-ben, de nem találtam meg. Hm, most rákerestem facebook-on is..de nem is szőke..és nem is olyan nagyon nagy szám..meg van is barátja..
De meg..nem is értem..hogy ezek a lányok miért olyan hejjdejó csajok mindenkinek. Tök átlagosak.
Miért bukik minden pasi az átlagos nőkre? Miért megy így a világ, ahogy megy? Kinek jó ez?

Bár, akárhogy lázadozom, nem fog változni, szóval nekem kéne alkalmazkodnom.. Megtanulni, hogy a Lalával nem fogom újrakezdeni, hogy a HR-es hiába hülye, neki kell eladnom magam, hogy a jó munkákhoz idő kell, energia, teljesítmény.. :(
Néha úgy nekikeseredem. Hiába nem is akarnám ezt a tegnapi helyet, elkeserít, hogy valóban nem fognak hívni miatta. A HP-ban megint más volt, éreztem, hogy nem én kellek oda és szimpatikus vagyok, bírnak engem, mint embert, de a munkára nekik nem ez kell és ennyi. Nem illek a csapatba. De ezzel kibékül az ember, de azzal, hogy egy hülye azt mondja, hogy te nem vagy alkalmas, aki csak a maga nyakatekert állásfoglalása szerint tud nézni és aszerint te nem vagy jó, miközben valójában fogalma sincs, milyen vagy..ez zavar. Jó, azt éppenséggel én is tudom, hogy az angolom egy kalap sz*r. Nem is vagyok büszke rá. Kéne szereznem angol nyelvű könyveket, de olyanokat, amik jók, mert ilyen Anna Karenina szintű sztorikat nem vagyok hajlandó végigolvasni. Meg régies a nyelvezete. Valami normális kéne, pl Erich Kastner. Azok jók.

Nem tudom, mi legyen a nyelvvizsgával se.. Miből tegyek szakmait, hogy fogok diplomát kapni, mikor..?
Ilyenkor érzem azt, hogy bárcsak elmehetnék innen.. Tudom, hogy légiutas kísérőként sem lesz jó, ott sincs kolbászból a kerítés, vicces is lenne. :D De valahogy ez a világ, ami itt van, ez a kilátástalan helyzet, hogy nincs munka, ami jó, ez rémes.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat