Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-03-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-03-21

Kedves Lavors!
Magamban vagyok, Andris horgászik, Barbi barátjával van, élvezik a természetet mind kint, süt a nap, csipognak a madarak. Én durciztam és hisztiztem, de volt okom rá. Úgy tűnik elüldöztem magam mellől, akik kedvelnek, a macska meg alszik itt, lehúztam a redőnyt, ez minden esetre a depresszió jele lehet, vagy csak utal rá. Fázom, hideg van, 16 fok van, elméletileg nincs hideg, fel kellene ráznom magam, de szombat van, minek 'rázzam' fel magam, hiszen egész héten 'rázva' vagyok... Nincs hangulatom semmihez, pedig a környezetemben mindenki élvezi a napsütést -vámpír lehetek:))-, egyik horgászik, másik vadászik, harmadik túrázik, kertészkedik, s mind jókedvvel vidáman én meg 'maguborka' módjára plédbe burkolódzva ücsörgöm a gép előtt, nem helyes ez, de semmilyen dolog nem motivál, semmit nem tennék jókedvvel, szerintem az alvás sem megoldás. Ez határozottan depresszióra utaló jel. Mit lehet tenni? Csináljak tervet:
1./ Legyünk jóban szeretteinkkel. Csináljunk nekik valami finomat. Gyors süteményt, ezzel érezhetik, hogy szeretem őket, ha hisztis is vagyok olykor-olykor.
2./ Csinosítsuk ki magunkat túrázásra valóan. -Jól nézzek ki, ha kidugom az orromat a szabadba az emberek közé.-
3./ Látogassuk meg szeretteinket, csináljunk fotókat a ragyogó napsütésben, ha letörtek lennénk emlékeztessenek a fotók arra, hogy volt már ilyen és kiutat találtam rá.
4./ A most nyíló virágok nagyon szépek, azokat is lehet fotózni -nem leszakítani-. Egyszer kaptam egy kockásliliom fotót, emlékszem rá még mindig nagy hatással van rám, ha rágondolok. Kockásliliom fotó emléke tedd meg hatását Hajrá feladatteljesítésekre fel:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat