Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-03-25

Jajjmánehh..
Ezzel most minden érzésem összefoglaltam.. :]
Nem értem ezt a hülye vállpü2-t. Nem lenne ez nehéz, csak összevissza megy minden, ezt ide könyveld, azt oda és csak egy dolgo marad ki, már sz*r az egész feladat. Kíváncsi vagyok, mi van akkor, hogy ha a dolog, a számolás elméletileg jó, csak útközben elszámoltad és így végeredmény rossz. Az alapján, ahogy a pasi mondta, hogy nem szeret javítani meg ahogy Deliné csinálta, le se fogja sz*rni, hogy elméletileg jól csináltam-e..
Király..

Nem is írtam a börzével kapcsolatban arról a másik pasiról..az alacsonyról. Illetve nem is igazán tudom, mennyire alacsony. Mert úgy messziről alacsonynak tűnt, de úgy közel hozzám sose ált..lehet nem mert. :D Egyszer láttam, hogy nézegeti, mennyi lehet köztünk.
Amúgy tuti találkoztam már vele.. Olyan ismerős volt, biztos korábbi állásbörzén is ő volt ott a Leporellóban vagy ilyesmi. De hogy beszélgettünk-e akkor is, mert valahogy úgy rémlik.. Meg hogy most hogy elegyedtünk szóba, már nem tudom.. Gondolom valamit szólt, amire én válaszoltam aztán ennyi..
Második napra amúgy elhatároztam, hogy az Ádám nevű szintfelelőst befűzöm, mert annyira nézegetett, de olyan szerencsétlenke volt, ahelyett, hogy simán hozzám szólt volna, amire tök egyszerű lett volna valami indokot találnia, ehelyett csak nézegetett meg ha ott voltam, akkor is másokhoz beszélt.volt hogy épp ahhoz, aki nekem csapta a szelet.. Fura volt. De hát aki ilyen béna, azzal mit kezdjek?
Valahogy lehet nincs hozzám elég önbizalma a pasiknak.. Ezt amúgy már éreztem. Illetve nem éreztem, csak emlékszem a Lacira, mikor pókeren mellé ültem, mire totál megkukult. És aztán..mikor kérdeztem tőle ezt..azt mondta, hogy az volt benne, hogy egy ilyen csaj, mint én, úgyse akarhat semmit egy olyan sráctól, mint ő.
Pfffff. Jó, ez elég önbizalom hiányos meg lúzer hozzáállás, amivel én nem is nagyon tudok mit kezdeni, mert ez vagy megvan valakiben vagy nincs.. De akkor is tök gáz.
Mindig az jut eszembe ilyenkor, hogy a legtöbb srácban fel sem merül, hogy egy szép nő is csak ugyanarra vágyik, mint egy csúnya. Szeretetre, elfogadásra, törődésre..meg a többire.
Persze, lehet, hogy más szinten, más kvalitású pasiktól vagy ilyesmi, de végeredményben ugyanarra vágyik mindenki. Mondjuk ez általánosítás, nyilván vannak, akik tök másra vágynak, de az engem nem érdekel.. :D

Pölö..az a srác is..még a nevét se tudom. Szóval..humoros volt. És biztos nem egy észkombájn, de szeretem a vicces fiúkat. Bárcsak Bálint se lenne egy ilyen savanyú uborka. Azokat nem bírom hosszú távon. Unalmas. Nem mintha lett volna példa rá, hogy egy unalmas, okos barátom lett volna. Sajnálatos tény, hogy lehet, hogy ha elkezdenénk is összealakulni Bálinttal, idő előtt megunnám. És kb ugyanez lehetne a helyzet azzal az XAPT-os fickóval. Persze most mindezeket csak elméleti síkon futtatom le, utóbbival valszeg soha többet nem találkozom, előbbi pedig..inkább hagyjuk.. :]

Szóval..jól esett, hogy elhívtak ebédelni. Jól esett, hogy egy csaj mondta rám, hogy milyen szép vagyok. Jól esett - bár kicsit nevetséges -, hogy azt mondták, elveszem a szemeidben. :D Háhá, ez amúgy nem kicsit nevetséges, hanem tök röhejes. :D
Jól esett az élet. Hogy nem recislány vagyok, hanem ..nem is tudom, hiszen csak egy hostess voltam. De akkor is jól esik, hogy utánad fordulnak, megnéznek. Egy-két egész cuki srác is odajött, volt akikkel még én kezdtem el úgy beszélgetni.. De vették a lapot, dumáltunk, az egyiken még úgy azt is láttam, hogy érdeklődik..
Jaj, meg első nap végén a srác, aki nem jött be, de nagyon próbált beszélgetni. Csak így 10 perccel 5 után, mikor az egész napot végigálltad és Viktort próbálod előkeríteni, hogy hazamehess végre.. Akkor nincs kedved beszélgetni nem helyes fiúkkal, mert már kitetted félig a menjap*csába táblát.. :D




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat