Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
if you don't love me

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
if you don't love me

https://www.youtube.com/watch?v=U-0SwDiPPFY
ettől a számtól mindig megszakad a szívem..

egyre kevesebbet írok ide, pedig lenne mit.. hogy sütöttem piskótatekercset sipos órájára.. ő pedig hozott nekünk sütit az utolsóra..:) vagy hogy mennyire jó csapó órája is, és hogy fél év alatt jobban összecsiszolódott a társaság, mint az előző háromban alapszakon.. hiányozni fognak ezek az idők, az órák előtti hülyülés.. annyira szeretem őket, de másfél év és szétszóródunk minden irányba.. :(
vagy a mefobon nyertünk 9:2re, és rúgtam egy gólt..
vagy írhatnék a kiselőadásokról.. de nem teszem. remélem, emlékezni fogok rájuk később. :)

mindjárt április.. hihetetlen.. :) már egy éve, és még most is itt ülök egyedül hajnali 3-kor, és sírva írok.. az a baj velem, hogy egy sziától valamiért megmagyarázhatatlanul boldog leszek egész nap.. aztán egy hétig újra mélyre kerülök.. pedig nem is csak most, hanem azóta folyamatosan ott vagyok, csak néha sikerül elfelejtenem.. :) nem tudom, miért kellett ilyen érzékenynek születnem, miért kell az életem minden fájdalmát magammal cipelnem.. amikor otthagytak, miért nem tudom én is ledobni magamról az emlékeket és menni tovább? az a baj velem, hogy mióta először azt gondoltam, hogy szeretnek, azóta csak ekkor érzem magam értékesnek.. nekem egy sziától eltűnik minden olyan gond, ami előtte évekig emésztett. valahogy minden egyszerű lesz. aztán elmúlik ez az érzés, és rám zuhan az összes elfelejtett teher..
vajon találkozom valaha is olyan emberrel, aki miatt nem fogok éjszakánként sírni? akire gondolva boldog leszek, és nem az jut eszembe, hogy na neki sem kellettem?
saját magamtól nehéz élnem..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat