Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-04-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-04-01

Olvasgattam régi naplókat. Szeretek nevetni a régi dolgokon, amik már nem nyomasztanak.
Most fejeztem be a filmet, amit délután elkezdtem, Micsoda srác ez a lány. Jó, csak szinkronosan szerintem még sose láttam és nem passzolnak a szinkronhangok. Főleg pl az edzőé. De a Duke hangja se az igazi. Azt néztem, hogy azért a Channing Tatum annyira nem jóképű. Helyes, de nem olyan nagyon igazán. Meg inkább a karaktere jó.

Ma volt olasz. Mellém ült a büdös csaj. Olyan igénytelenül néz ki az a lány meg beszédhibás is meg ilyen szerencsétlen, az olasz se megy neki.. Nagyon boldog vagyok, hogy pont mellém sikerült leülnie. Óra vége felé meg a Dávid is mellém ült. Az a srác..vicces. Bár nem nagyon tudom hová tenni. Olyan mintha mindenkit hülyéne tartana a csoportban, csak ő lenne a király és engem kivéve mindenkit kinevetett, de nem értettem, miért. Nyilván engem is csak azért nem nevetett ki, mert mellette ültem, de így nem tudom eldönteni, hogy engem bír-e, vagy csak azért nem nevet rajtam is, mert mellette ülök vagy mert van valami személyes szimpátia benne?
Amin nem azt értem, hogy bejövök-e neki vajon, mert tuti nem. Nem az a típus, aki az olyan lányokra bukik, mint én. Bár..megérzésem szerint sok ilyen csávóval futok bele az életben. Néhány olyanba is, akinek pozitív értelemben nem én vagyok az esete, vagyis jobb pasi mint amilyen csaj én vagyok. Bár persze..minden viszonyítás kérdése és pl ez a srác, Dávid, nekem se az esetem, ha egész őszinte akarok lenni. Vagány meg laza meg vicces, de szőkés haja van és úgy..nem is tudom...nem az én világom. Meg ilyen újgazgdag hülyegyereknek néz ki és én azt a suliban egy életre megutáltam.

BTW..Peti írt, hogy nem érdekli őket a póker. István nem tudott Bálinttal beszélni ma, szóval semmi sem alakul úgy, ahogy terveztem..
Nem folytatnám a Halott Pénz dalszöveget.. :)
Meg most így hirtelen..ezt a bejegyzést se...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat