Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-04-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-04-12

Szeretem a napsütést, de azt nem, hogy délelőtt besüt a nap a képernyőre és nem látok tőle rendesen, valamint mindig szembesülök vele, hogy poros a képernyő.
Pedig én mindig takarítok. Tegnap is takarítottam, múlt héten is, de ez úgy tűnik már egy nevereding story..
Épp a forever young megy és mindig megüti a fülem et hping for the best, but expecting the worst..

És persze minden ilyen hülye jelet, dalt, baromságot átkonvertálok, hogy rá utal meg effélék.. Közben meg..már az olasz kárára megy az egész, mert a fél órát átnevetgélem, nem figyelek a tanárnőre, nem tudok egy olyan mondatot összedobni, ami korábban simán ment, mert félek, hogy rosszat mondok és kinevet és butának fog engem is tartani, közben meg ki nem szarja le, mit gondol?
És..persze, hogy nem az a lány tetszett meg neki, aki tette magát, szóval felesleges ezen paráznom. Csak önmagam kéne, hogy legyek, de nem nagyon megy.. Pedig sokkal többre mennék vele, mint azzal, hogy korán kelek, sokat gondolkodom rajta, miben lennék a legcsinosabb, aztán sminkelek, stb. Brigi tök odavolt, hogy milyen helyes, de mondta, hogy ezt ne vegyem úgy, mint Tominál, hogy beleugrom, aztán kész. De remélem, több eszem van már annál, meg igyekszem is óvatos lenni. Inkább csak az a baj, hogy lelkes lettem az érdeklődésétől, de itt így meg is torpant a dolog. Tudja, hogy érdekel és kisujját se mozdítja, hogy akkor találkozzunk vagy effélék. Nem tudom, innen hogy kell visszamozdulni. De ha igazán érdekelném, valószínűleg már mondott volna másik időpontot.

Naizé. Valahogy úgy kéne, hogy jövő órán nem lesz elöl a telóm. Bár lehet tökre nem is fog írni. De az a baj hogyha visszaírok, nem tudok rendesen figyelni és tényleg olaszt tanulni megyek, de ugyanakkor szívesen beszélnék vele, de nem óra közben. Ez is olyan hülyeség, ahelyett hogy szünetben Ákossal menne kávét venni, inkább beszélgetnénk és nem óra közben írná a hülyeségeket, sokkal többre mennénk. Meg eleve..órán kívül sokkal többször ráérek vele beszélgetni vagy írni neki, de neki meg csak valahogy akkor jutok eszébe. De azt mégse mondhatom, hogy hívjál már el találkozni, ott beszélgess velem, mert én szeretnék az olasz anyagra figyelni. Bár ez annyira nem rossz, csak nyilván nem úgy kell mondani, hogy hívjál el, te majom. :D
Bár ahogy néztem tegnap azt a képet, ahol valami díjat vesz át, ő is kicsit majomszerű. :D Na hát mit tehetek róla, hogy a majomforma csávók buknak rám. Meg én is rájuk. :D Lásd Bale.. :D:D
Bár ő éppen nem bukik rám, csak fordítva. :D

Na ez egy továbbfejlesztésre érdemes gondolat. De nem most, mert öltöznöm kell. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat