Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-04-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-04-16

Persze hogy nem úgy alakult a dolog, ahogy eltervezgettem. Simán magától leszokott arról, hogy órán írjon nekem Viberen. Aminek egyébként örülök. Aminek egyébként örülök. Nem mondom, hogy most jobban megy az olasz, bár a szódolgozatom hibátlan lett. De nem nagyon akar megmaradni a jövő idő. Nem tudok kapásból mondatokat alkotni még a futuro semplice-vel sem, nemhogy a compostoval és máris vettük az imperfetto-t.. Valahogy úgy érzem, rohanunk.
Közben meg az agyam leköti D. Keresem a pillantását, az érintkezést, de mégis próbálunk közömbösen is viselkedni, szóval magam sem tudom már, hogy is vannak a dolgok.. :] Holnap randizunk..
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy fog viselkedni. Órán ő a macsó, a poéngyáros, Viberen pedig a cukorfalat. Nem tudom, melyik az igazi ő. Bár valószínűleg színtisztán egyik sem, hanem valahol a kettő közt, de hogy mennyi van egyikből és mennyi a másikból engem igazán ez érdekel.. Nem tudom, holnap kiderül-e, de kíváncsi vagyok hogy fog viselkedni..

Közben meg szétparázom magam az olasz út miatt. Hol ezt gondolom, hol azt.. Hol menni akarok, máskor meg nem. Sokkal olcsóbban megúszhatnám itthon a nyelvtanulást. Viszont..alapvetően..jó buli lenne és valószínűleg ez a nyaram lesz az utolsó, ami úgy-ahogy, szabad.. Ha most nem megyek ki, valószínűleg sohasem fogok.. Mondjuk azért..ha az a másik nyelvsuli sokkal olcsóbb lenne, lehet inkább oda mennék. De ha Viki nem tud jönni...akkor nem tudom, mi lesz. Bár május végéig kell ezt eldönteni, addig még nagyon sok minden megváltozhat.

Egyébként kiderült, hogy mérleg. Nem voltam meglepve..
Hétvégére ugye eltűnt, aztán hétfő este előkerült, nagyon édes volt, bocsánatot kért és azóta is kedves. Persze azért a randit kihúzni nem volt egyszerű belőle.. Beletelt jó pár percembe.. De végül sikerült és egyelőre ez a lényeg, úgyhogy..majd meglátjuk.. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat