Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-04-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-04-22

Percről percre, óráról órára más és más, folyton alakul a véleményem, folyton elemzek, folyton próbálok újabb és újabb következtetéseket levonni, hogy minél jobban megismerjem..
De nagyon nehéz. Nem az az egyértelmű személyiség, akivel tudod, hányadán állsz. Egy részről mond dolgokat, más részről viszont bezárkózik, egy részről bevall, más részről tagad. Kinyilvánítja, hogy szeretne velem több időt tölteni, de nem tesz érte lépéseket.

Ma is..Viki óra végén még beszélgetett a tanárnővel, ő meg lelépett. És ilyenkor mindig az van bennem, hogy oké, hogy pénteken találkozunk, de nem fogok ráérni és miért kell csak így szó nélkül elhúzni.. Eleve a szünetben össze vissza hadovált a péntekről, mikor kimentünk kávéért. De közben meg mindig olyan kis cukker, mosolyog, viccelődik és úgy szeretem, hogy mindig olyan közel áll hozzám, hogy épp hogy nem ér hozzám, de ha 5 centivel közelebb jönne, akkor már nagyon is. És odajön és onnan beszél hozzám. És a legjobb az, hogy ez a természetes, a default.. Tuti a többiek is látják, hogy van valami, még a zakkant Évi is. Egyébként rájöttem, hogy Évinek szerintem tényleg lehet valami baja, mármint komolyan beteg mentálisan, ezek a felnevetések meg ilyen fura dolgok..ez biztosan nem normális..

De szóval egy részről iszonyat jó, még azt is szeretem, mikor Vikit piszkálja a lábával, mert..mert szeretem, hogy zavar, szeretem, hogy tudom, hogy nincs mögötte semmi, de mégis érdekel és naná, hogy van bennem egy fajta féltékenység érzet is..
De más részről..elképesztő hullámvasút. Tudom, hogy mérleg, de úgy érzem magam, mintha egy trambulinon ugrálnék.. Amikor sikerül felugrani, fantasztikus érzés, de utána mindig van leérkezés, aminél folyton félek, hogy elesek..
Szélsőséges. Mint ma a kávém, ami túl édes lett és a múltkor a kajám, ami viszont túl sós. Érzem egyébként rajta, hogy azért igyekszik meg hogy vonzalom van, az aztán kétségtelen. Ha ennyi szenvedély lesz később is az ágyban is, akkor nagyon hűha lesz... :P
De ez még a jövő zenéje..




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat