Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-05-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-05-06

Tisztelt Napló(„pó”-nélkül)!
Sok mindent történt, amióta nem írtam ide. Eltelt pár nap és éjjel, hold és mindenféle bolygók is. Félre a viccel, temérdek víz lefolyt a Tiszán-Dunán is. Múlt héten tovább lettem képezve, okos dolgokat tudtam meg, ami azt a célt szolgálja, hogy bürokrácia működik és csak szaporodik, a lényeg rovására megy, de ez van, ez a törvény, ezt kell tenni, ezt csinálom, mert kisember vagyok kikerülni nem tudom a szabályt, szabálykövetőnek kell lenni. Emberi kiállhatatlansággal is találkoztam, nem jó volt látni, de nem érdekel ezt mondom, de másképpen érzek, bánt belül, hogy lehetnek egyesek undokok ok nélkül, de mennyivel könnyebb lenne érzések nélkül élni. Az egyik kolléganőm félek, hogy elmegy más munkahelyre, azt mondja hogy csinálnak neki másik területen egy helyet, a barátnőjét áthelyezik a fővárosba, őt fogja javasolni a helyére. A csajszinak jobb lenne, több fizetést kapna, ennek őszintén örülök legyen jó neki. Az a baj, hogy nem kapnék magam mellé új munkaerőt. Úgy néz ki az Ő boldogsága most már teljes lesz, bár aggódik mindig. De erről ennyit.
Az elmúlt hétvégén készítettem vaddisznópörköltet, nagyon finom lett, ilyen finomat még nem is ettem, igaz az én szájízemnek megfelelő lett. Ha én nyerném meg az ötös lottó főnyereményét, biztosan jelentkeznék vadásztanfolyamra, vadászvizsgát tennék és kijárnék nagyvadas területre csupa klassz felszereléssel éjjellátóval, hőkamerával, vadkamerát is szerelnék fel, s minden ilyen csuda szuper dologgal annyit vadásznék, hogy a szűk családomnak legyen friss vad húsa. Álmodozom megint.
A hétvégén május 01-je után egy nappal szombaton este a bátyámnál voltam grillezni. Kissé visszafogott és igen diszkrét ’bulizás’ volt, ahogy mi szoktuk görcsösen, szabálykövetően, pedig lehetett volna jobb hangulat is, minden adott volt. Vett egy szuper elektromos grillszerűséget, multifunkciós valamit. Van kinn az udvarukon fedett terasz, ahogy pizzát sütött kövön-grillen, majd a gasztronómia fénypontja –számomra- a halsütés volt, keszeg vagy kárász és törpeharcsa volt sütögetve ízletes húsosszalonnával. A hal hús sós volt, de érdekesen finom. Én egyszer elkezdtem dartsozni, akkor a társaságból 5-en elkezdtünk játszani 3 menetet, nagyon hosszú ideig tartott, a két utolsó menetben utolsó előtti voltam mindig, de már nagyon fáradt voltam. A sógornőm csinált salátát és pitaszerűséget, az nem volt a gasztronómia fénypontja, de ízlések. Szinte semmiről nem beszélgettünk, szabatosak voltunk, pedig testvérek vagyunk. Tudom ez egy próbálkozás volt a bátyám részéről, hogy jól érezzük magunkat, de biztosan én vagyok a hibás, mindenütt feszengek, nem tudok felszabadult lenni sehol sem. Vasárnap a szüleimnél voltam anyák napját köszönteni kora délután. Muskátlikat vittünk, mert anyu azt mondta egy időben, hogy nincs ilyen virága. Holnap csütörtök a kft-be kell mennem 16.oo után, már ott alig kell dolgoznom, az a jó, hogy megkapom akkor is a bérem, ha alig dolgozom, remélem nem rúgnak ki, de nincs több feladat, ami van, meg gyorsan meg tudom csinálni. Csak az ottani főnök is azt hiszi, hogy lüke vagyok múltkor elkezdett valamit magyarázni nekem, azt hitte, hogy nem tudom, szégyen, hogy ilyen hülyének néz, de ő a főnök bólogattam és mosolyogtam. Valamit ki kellene találnom, hogy mit fogok dolgozni, ha onnét mennem kell. Kellene egy 4 órás harmadállás. Öregszem egy vénasszony mit tud csinálni még, biztonsági őrködni kellene, mint régen a portások, nőkre is szükség van, vannak cégek, ahol sok hölgy dolgozik, oda női bizt.őr is kell, ha most csak 20.oo órától 24.oo óráig csinálnám, ha megszűnne a kft.-s munkám akkor azt is tudnám 8 órában csinálni, 9 órát a főmukaidőmben és 8-at másodállásban, ez napi 17 óra. Nem lenne rossz. Bár most napi 13 órát dolgozom+a háztartás és család. Nem tudom lenne-e energiám a 17 órához, hogy kárba ne menjen semmi. Valamit ki kell találni, tanítani sem lenne rossz, bár az fárasztóbb a portásságnál. Ditte szedd össze magad, találj ki valamit. Lottó ötös, s más nem kell. Álmodozom megint. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat