Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-05-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-05-10

Megint itt vagyok, még egy kicsit ragyogok is..
Igazán akkor éreztem ma, hogy még ragyogok, mikor odahajtottam a fejem a vállgödrébe és úgy éreztem, hogy ennél jobban már nem is illeszkedhetne oda és azt a helyet az én buksimnak tervezték.. :] Hmm, ejj, de nyálas vagyok, de tényleg így volt. Szerettem ott azt a fél percet.. És azt is, hogy utána felemelhettem a fejem és gondolkodás nélkül mondhattam a szemébe, hogy hibát követett el tavaly januárban.. Mert előtte épp arról volt szó, hogy hülyeséget csináltunk-e. Szerintem egyértelmű, hogy igen.. :D De most még nem zavar, nem fáj, most még tudom, ennyi járt nekem.

Fura volt arról beszélni, miért szakított velem. Alá lettem rendelve a munkának. Azt is gond nélkül megkérdeztem, hogy akkor 3 év múlva feleségül vesz-e. :D Nem adott egyenes választ a kis sunyiii. :D

Na egyébként jó hogy megbeszélünk mindenfélét, hogy aztán az utolsó pillanatban jól felrúgjuk.. :D Nem mentem be, ő jött ide, tetszett neki a kopasz Morzsi, elmentünk fagyizni.
Ment be a fagyizóba pont egy fiatal pár egy babával, aki tök cukker volt. Végül előre engedtük őket (imádom Lala udvariasságát meg a közvetlenségét..ez egyébként szerintem nevelés kérdése, úgyhogy anyukája nagyon jó munkát végzett..persze gondolom az alapanyag se volt rossz..):], a kislány meg nézett minket meg mosolygott. Aztán mikor már kinn ültünk, odajött az anyukájával, aki mondta nekünk, hogy nagyon tetszünk neki. Lala meg csípőből mondta, hogy megszoktuk. :D:D Mikor később mondtam neki, azt mondta, nem kell szerénykedni, ez az igazság. :] Persze amúgy így van.. Már rég megállapítottuk, hogy mi valahogy szépek vagyunk együtt. Egyikünk se olyan hú de szép vagy jóképű, de van köztünk valami harmónia vagy valami, ami miatt jól mutatunk együtt. Nekem jól áll Lala és én jól állok neki. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat