Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-05-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-05-17

Na, az elmúlt héten nem volt időm írni. Őszintén szólva azért hétfőn benn maradtunk Pesten óra után Vikivel és kedden meg Brigivel találkoztam. De utána, így szerdától kezdtek bedurvulni a dolgok. Én idegbeteg lettem, de a csütörtöki befejezés nagyon tetszett.. amiből persze végül semmi nem lett.
Végül nem is akarom hosszan ecsetelni, hogy és mint volt, 23:57-kor adtam le a dolgozatot. Akkor jutott eszembe, hogy mi van, ha még valami kérdőívet ki kell tölteni, mert a konzulensem beszélt vmi ilyesmiről..nem is volt időm végigolvasni a dolgokat, csak pipáltam meg feltöltöttem, aztán hadd szóljon..
A 3 MB határ helyett 2999 KB lett, mosolyogtam is magamban.

Pfű, közben elmosogattam, ki is melegedtem rendesen. Szegény anyunak az utóbbi időben nem sokat segítettem, úgyhogy most tervezem, hogy vasalok is egy kicsit, mert most mindketten húzzák a lóbőrt a fáradtság miatt. Mndjuk István nem tudom mitől fáradt, max a sok piától, de mindegy. Elmosogattam, most meg vasalnom kell kicsit.
Itt volt Miki és róla mindig az jut eszembe, hogy azt mondta, sokat adna érte, ha olyanok lennének a lányai, mint én. És anyu büszke lehet rám.. Igazán jó gyerek vagyok. :)
De mindezek mellett azt gondolom, hogy jól nevelt lettem, de nem csinálta jól. Jó gyerek vagyok, segítek, értelmes dolgokat csinálok többnyire meg ilyesmik, de mindezt kicsit szeretet teljesebb környezetet teremtve is el lehetett volna érni. Ez lesz majd a nagy kihívás számomra, hogy alapvetően hasonlóra formálni a gyerekem, mint amilyen én vagyok, de mégis másképp. Ne legyen ilyen maximalista, mániákus meg estébé és legyen önbizalma, higgyen magában, legyen elfogadóbb, türelmesebb és toleránsabb.
Aztán majd meglátjuk ez mennyire fog sikerülni. De ebből a szempontból is nagyszerű volt Lala.. Tudta hogyan kell úgy kritizálni, hogy ugyan felháborodom, de utána leülök és végiggondolom és a magam módján elkezdek dolgozni rajta, hogy formálódjak. Mert kritika ide vagy oda, akkor is teljesen jóindulattal mondta és építő jelleggel és Viki minden berzenkedése ellenére is tudja, hogy aki jót akar neki és nem hülye, annak a szavát azért legalább egyszer érdemes átgondolni.. :]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat