Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Ral OFF Riverwood naplója


Saladin [4853 AL], gazdája Ral OFF Riverwood
Ez most komoly?!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/4853
Ez most komoly?!

2015-06-18

Több, idáig nem említett személyről kellene most szóljak.

Nos, örvendtem. Ha akarod, te is szabadulj meg tőlem. Nem bánom. Sajnálom, hogy hibáim ismeretében nem voltam elég jó. Sajnos, úgy látom, hiába vallottam be, hogy milyen ember is vagyok valójában ez is őszintétlen. Jól van... Akkor nálam mindig csak jobbakat!

Ha valaki megmondja nekem, hogy pöcs vagyok, és igaza van, akkor azért nem harapok. De ha vacillál hogy menjek-e vagy maradjak, akkor fogom magam, és megkönnyítem a választást. Sajnálom, de jelen pillanatban több nem telik tőlem... Nem fogok küzdeni. Nem.

Én sokmindent elnézek másoknak (idáig nem NEKED, mert úgy ismertelek meg hogy tudtam, hogy te milyen vagy). Elnézem a gyökér embereknek a gyökérségeit hivatásból, nem üvöltöttem le a sok geci vén szatyor fejét, hogy viselkedjenek, nem törtem még el senki karját, a kis faszszopó buzit sem rúgtam le, aki olyanokat beleír a vendégkönyvbe, hogy az hajmeresztő. Nyelem az állítólagos "barátaim" ostobaságát, hogy idézzem: "A trobitát dugom fel a seggembe, meg a zongorán baszom az egyik jó barátomat". Vagy hogy én igazából mindenkinek hazudozok, meg cinkelek, ugye? Tény, hogy BENNEM is van hiba. Nem vagyok sem szent, sem szentéletű. Én is barnát szarok, sárgát, vagy áttetszőt hugyozok, rózsaszínt hányok. Ha megvágom magam a vérem vörös. Nem vagyok sem több, sem más, mint a többiek. Igen, emellett antiszociális vagyok. Igen. Van hogy kurvára nincsen kedvem költekezni, mert az "swagyolo". Kezd majdnem mindenki úgy viselkedni a környezetemben, mint öcsém fapicsa. Mindenki egyszerre kapott gellert?

Akárhogy is nézem, én már kurvára nem vagyok a húszéves önmagam. Történtek dolgok, amik kiölték belőlem az elkényeztetett taknyos kölyköt. Ha minor hibáim elfogadhatatlanok, akkor én nem haragszom. Másnak mindenfélét elnéznek. Elnézik, ha szemétládák is, ha felrúgják a saját maguk által elfogadott szabályaikat is. Nem önfényezésből, de én ha megmondok valamit, akkor az úgy is lesz. Ha azt mondom, hogy öcsém fapicsát nem verem félholtra, akkor az úgy lesz. Ha nekem valaki kölcsönad, akkor én visszaadom. IDŐBEN. Ha van nálam kölcsöntárgy, akkor azt épségben adom vissza. Ha nem, akkor AZONNAL kifizetem, vagy szerzek egy másikat. Ha megmondom, hogy valamit elvégzek, akkor az úgy lesz. Mert így neveltek, és ezt tanította az ÉLET. Ha mindezekemellett sokan az "igen súlyos" hibáimra fókuszálnak, akkor tényleg mindenki menjen a picsába.

Úgyhogy: Sziasztok! Barátkozzatok csak mindenféle jöttmenttel, olyanokkal, akik majd kölcsönkéregetnek, és utána lekoccolnak a lóvéval! Barátkozzatok csak olyanokkal, aki állandóan lehúz titeket lelkileg, és idomított rabszolgái lehettek csak. Barátkozzatok a sok idiótával, hátha a maradék eszetek is elmegy.

(Érdekes adalék: Ez a június 18 érdekes dátum... Mindig ilyenkor szakadnak meg kapcsolataim. És tudjátok mit? Szalámit! Aki eddig elment/ellenem fordult, annak a hiányával idáig csak jól jártam! Az IGAZI barátaim tudják, hogy milyen ember is vagyok valójában. A többiek pedig a továbbiakban számomra nem léteznek. Ha hisznek egy öcsém fapicsának, vagy egy "hülye picsának", akkor sziasztok! Nem kelletek senkinek. Uff!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat