Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-06-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-06-26

Üdvözletem kedves Napló!
Ma péntek van, hurrá és jaj egyszerre. A tegnap esti sárgadinnye nem adott energiát, még mindig fáradt vagyok. De jó, mert nincs hőség, igaz 20 fok sincs, de legalább nincs melegem. Tegnap jól haladtam a munkahelyemen, remélem a főnök értékelni fogja, bár bosszankodni fog, mert rengeteget kell aláírnia (szegény), nem lehet jól dolgozni, mindig lehet nyűgösnek lenni rá, ez olyan, 'ha van rajtad sapka az a baj, ha nincs akkor az', ha sokat dolgozom, akkor rengeteg az aláírni való, s a postázó hölgyek is nyűgösek, hogy sokat kell borítékolni és iratot elhelyezni, ha meg kevesebbet csinálok, akkor meg mivel töltöttem az egész napom, lustálkodtam biztosan:(( Megértem a magánvállalkozókat... Fázom.
Láttam rengeteg a menekült a Röszkei határnál, borzasztó a háború és a politika is. Olyan nagymamás józan paraszti ésszel kellene gondolkodni a világban, nem politikusként, grrr.
A szüleim ma mennek nyaralni, rám marad a kutyájuk Ricsi, macskájuk Marci és a 20 csirke, ha jól emlékszem a számra:) Legalább többet fogok mozogni, hátha jót tesz ez is, csak ne szakadjon az eső, mert kerékpárral szétázni-fázni nem szeretek, de nem kívánságműsör az időjárás tudom.
Éjjel felébredtem, úgy éreztem, hogy valaki megfogja a jobb csuklómat, furcsa érzés volt, nem félelmetes, hanem furcsa. Persze jelzem, hogy senki nem fogta meg, de olyan érzés volt.
Hajrá Ditte, ne álmodozz, indulj munkába!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat