Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-07-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-07-23

Hmm, be kéne fejeznem az előző bejegyzést, de megmondom őszintén, már nem nagyon rémlik minden pontosan. Mármint megvan merre jártunk meg ilyenek, de olyan apróbb részletek nincsenek..
Igen, mondjuk épp ma 2 hete, hogy hazajöttünk. De furcsa.. Olyan távolinak tűnik. Sok minden történt azóta. És furcsa módon..gyorsan történt minden.

Mindegy, kezdem 14.-étől, aztán a többit majd meglátjuk, befejezem-e. :]
14.-e kedd volt és megbeszéltük Krisszel, hogy találkozunk. Övet venni. Először elmentünk enni, mert ő éhes volt. Hátő. Megmondom őszintén, nem tetszik, ahogy eszik. Ez azóta is így van, de egyelőre keresem a megfelelő módját, hogy ezt megmondjam neki. Azért jó, mert tudja, hogy nem bántásból mondom, nem is szoktam lenéző vagy ilyesmi lenni, legalább is igyekszem. Már csak azért is, mert nem nézem le, biztos csomó dologban jobb, mint én, főleg műszaki dolgokban, de hát úgy..lexikális tudásban erősen jobb vagyok. De ez Brigiéknél is így van, az a különbség, hogy Ricsi már nem formálható, Krisz még igen. Többé kevésbé, nem mindenben, de azért általában meghallgat, ad a szavamra és odafigyel, ha kérek tőle valamit vagy mondom, hogy szerintem másképp csinálja.

Szóval evett, aztán meg végigjártunk pár boltot. Elég nehezen ment a dolog, mert nem volt annyira konkrét elképzelése. Végül aztán visszamentünk a Retroba, felpróbáltattam vele, ami tetszett neki és volt a méretében és megvette. Utána elmentünk még sétálni az Andrássy-ra. Leültünk egy padra és beszélgettünk meg elvoltunk. Kíváncsi voltam dolgokra, főleg így a csajügyekre, hogy nagyjából képben legyek hány volt, meddig tartott, ilyesmik. Persze nem számítottam hosszú és tartalmas dolgokra. Volt egy pár, volt egy majdnem fél éves, ami többé kevésbé normálisnak tűnt. Nem tudom, velük hogy lehetett, de gondolkodtam, vajon értük s ennyire odavolt-e az elején. Utána visszakísért a Nyugatiba, aztán ment. Be kell valljam, utána kicsit el voltam kettyenve. Úgy éreztem, annyira gyerek és annyira nem olyan, ami nekem kéne. Mert úgy..hát na. Nagyon odavan meg minden, de meg voltam szokva egy Lala stílushoz, aki azért úgy elegáns meg van egy tartása, férfias. Krisz ezt még..szóval ő még nem ilyen. Esélyes, hogy nem is nagyon lesz. Ugyanakkor meg..sokkal kedvesebb és normálisabb, mint Lala millió meg egy dologban. Szóval ez..így jobb.. De mindig bennem van az, hogy mit gondolnak mások, biztos hülyének tartanak meg elgondolkodnak, mit látok egy 8 évvel fiatalabb fiúban. Meg hogy lehet, hogy ez, úgymond, elég nekem. Közben meg..tökre nem látnak bele, pont ezért nem kéne, hogy érdekeljen. Krisz sok szempontból sokkal jobb, mint mások. Pont ez a hajlíthatóság az, ami jó. Például Lala csomószor beszólt arra, hogy énekelek meg minden, Krisz meg sose. És nem azért, mert lenyeli, hanem mert nincs róla már kialakult, elutasító véleménye. És ez tök jó, sokkal nyitottabb új dolgokra, sokkal elfogadóbb és szerintem semmi baj nincs azzal, hogy énekelgetünk és így, mellettem ezek a dolgok elé kerülnek és szélesedik a világnézete és nem lesz bizonyos dolgokkal szemben elutasító, csak azért, amiért Lala az. Mert nem olt ilyen a családjában és akkor már mindjárt megbélyegez, hogy ez fura. Pedig csak más, mint a szokásos, vagy amihez ő van szokva, de ezért szerintem nem kéne leszólni..
De mindegy, ő ilyen. Csak ugye..ez még nem jelenti azt, hogy nekem meg ehhez jó pofát kéne vágni meg elfogadni. A Tónival való dolgokra is furán reagált..bár az így elmondva kicsit tényleg furcsa.

Szóval ez volt kedden. Aztán úgy volt, csütörtökön újra találkozunk, de lemondtam. Pont a kedd miatt. Mert eléggé lelombozott, hogy ilyen béna volt az egész, nem éreztem annyira jól magam és nem volt kedvem csütörtökön bemenni. Meg elég sok dolgom is volt, pénteken elutaztam, anyuéknak kellett volna vasalnom, közben cipő után rohangásztunk még pénteken is, szóval elég bolondok háza volt és így nem akartam elhúzni Kriszezni. Meg..tök őszintén mondom, nem volt kedvem se hozzá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat