Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-07-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-07-28

Kedves Napló!

Ne haragudj, hogy nem látogattalak, de Neked tudnod kell, hogy nagyon elfoglalt voltam, leszek mostanság,ennek örülök is, meg nem is.
Mi is történ, nem is tudom hol kezdjem:)
Dolgozom ezerrel, jövő héten veszek ki két hét szabit az egyik m.helyemen, a másikon pedig csak egyet lehet kivenni. Zajlik az élet az egyik cégnél sajnos elhunyt egy kolléga 32 éves volt, ez nagyon megrázott, nyugodjon békében... A másik cégnél két új beruházásnak néznek elébe, ha megnyerik, jó lenne, hátha kicsit több csurranna-cseppenne onnét is nekem -álmodozom-. Kedvelem mindkét munkahelyet, csak fizetnének többet... Most nagyon el voltam keseredve, megettem délután egy jégkrémet és három kocka mogyorós csokit, még mindig el vagyok keseredve, de nem túl finom a jégkrém, nekem túl tejszínes.
Azt hiszem ma van egy ismerősöm születésnapja, reggel küldtem is egy üdvözlőt neki, szerintem modortalanság, hogy nem köszönte meg:),bár lehet, hogy neki sem volt ideje rá:))) Éhes és hisztis vagyok, pedig nem lehetek már éhes, mivel jégkrém, csoki van bennem, de még is az éhséget érzem, szerintem ez megint valami fusztráció kivetülése lehet, valami jót szeretnék, mert bántva érzem magam,de nem találtam meg még a jó:)) Jól esne most egy hatalmas nagy hűvös, ízletes görögdinnye, ami nem hizlal és finom. A héten már voltam 56 kg is, a nagy melegben nem esett jó semmi. Hisztis vagyok, aggódom, félek. Egy hét múlva indulunk nyaralni, addig dolgozom, félek, hogy nem tudok összepakolni sem normálisan, aggódom, hogy nyaraláson is hisztizni fogok, bár én úgy is tudok hisztizni, hogy más nem veszi észre, önuralmam hatalmas, de attól majd szétvet a hiszti és a düh:) Szeretnék egyszer felszabadultan örülni, de nem tudok, mert így a helyes, pedig kellene. Mostanság a meleg és puha ágy, ami igazán kellemes és a reggeli tejeskávézás az erkélyen, amikor nézem a természetet, nagyon kedvelem, olyan viselkedés ez, mint egy öregember teszi, de nekem jól esik nagyon, ha más örömem nincs is.) Zárom is soraimat, mert mennem kell konyházni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat