Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Vivi naplója


Piszikuca [102470 AL], gazdája Vivi
2015-10-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/102470
2015-10-12

Már 2 hete leltározunk. Nem rossz. Annyira. Szeretek odamenni meg hazajönni, a többiek egy részével lenni és néha úgy ott lenni is szeretek, de az idő nagy részében utálom az egészet. Éltető erőként működnek a többiek. Mármint egy részük. A többiekhez nagyrészt hozzávagdosnék dolgokat, főleg mikor szíveim csücskeit bántják.

Nem szeretek a Marcsival dolgozni. Rászólt Endrére, hogy ne udvaroljon nekem.. Mert akkor abban a fél percben nem a munkára koncentrálunk, mint a többi 12-13 órában?! Nem szeretem azokat az embereket, akik ilyenek. Marcsi célul tűzte ki, hogy én csak a munkára koncentráljak, ezért bárki beszélgetne velem, elzavarja. Még jó, hogy Dodó is korrekciós, őt legalább nem tudja elzavarni. :) Dodóval most tök jól kijövünk, ami fura, mert tavaly meg annyira nem kedveltem. Biztosan az ideiglenes távolságtartásom miatt. Vagy mi az. Na mindegy, most jól elvagyunk, Dodó szegény..néha tök idegesítő lehetek meg veszekedős, főleg este. Majd bocsánatot kérek tőle. Nem mintha azzal ellensúlyozhatnám a tényt, hogy nehéz eset vagyok. Legutóbb Ági is volt, vele se szeretek dolgozni. Van, aki tökre szeret, én nem. Pl tavaly Ildikó is mondta, hogy Ágival milyen jó dolgozni, de Ági sztem idegbajos. Meg már képtelen kérni, hatalma van és már csak parancsolgat. Nem tud kedves és higgadt lenni. Ja, hát ez egy stresszes meló, tudhatná évek óta. Ha meg nem bírja a stresszt, akkor ne vállalja.

Jó, vannak akiket szeretek. Máté mellett szoktam ülni a buszon, mikor jön. Dodó, Bence. Mariann is tök cuki, mindig mikor jövünk, mosolyog meg olyan kedves. Fura, vele tavaly alig találkoztam, de idén meg annyira cuki volt mindig, hogy olyan egyértelmű volt, hogy jól kijöttünk. Bence. Ő pl egészen furcsán..izé. :)
Leó, mikor nem a fiús cuccokkal hülyülnek Bencével. Woody Peti és a másik Bence. Hát utóbbi megzabálom, olyan cukker. Eh, tudom, fiatalabb mint én, de hát naaaaa. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat